Annonce
Vejle

Vejle-restaurant har hovedrolle i tv-dokumentar: 'Stedet er en hovedløs kylling'

Casa Argentina fik sidste år besøg af tv-programmet "Med kniven for struben". Billedet er taget, da Heini og Mariana Soria åbnede stedet tilbage i 2017. Arkivfoto: Flemming Larsen
TV3's dokumentarserie "Med kniven for struben" besøgte sidste år Casa Argentina i Vestergade i Vejle. Restauranten kørte med blodrøde tal, og nu skulle succeskokken Thomas Castberg forsøge at rette skuden op.
Annonce

Vejle: Den danske dokumentar-tv-serie "Med kniven for struben" er efter undertegnedes mening det bedste madprogram, der nogensinde er bragt på dansk tv.

I al fald, hvis man vægter underholdningsværdi højere end madlavning!

Tirsdag aften var der premiere på den nye sæson med Thomas Castberg, der endnu en gang tager rundt i Danmark for at komme døende restauranter til undsætning.

I denne uge besøgte Thomas Castberg "Karin's Hjemmelavede" i Næstved, og på vidunderlig vis lykkedes det her mesterkokken at vende en fiasko til en succes, nu under navnet Restaurant Pakhuset.

Men hvordan kommer det til at gå i næste tirsdags program?

Her skal Thomas Castberg forsøge at redde Casa Argentina i Vestergade i Vejle, der ingen gæster har og har kørt med blodrøde tal i regnskaberne.

Annonce

Den hovedløse kylling

Det går bestemt ikke stille for sig, når Castberg forsøger at hjælpe. Spørgsmålet er, om Casa Argentina overhovedet kan hjælpes?

Et rodet menukort med alt for mange retter bliver kogt ind til ni retter: tre forretter, tre hovedretter og tre desserter.

Men da Mariana og Heini Soria skal op til eksamen, går alt galt. Gæster går, fordi de ikke gider vente længere på maden, andre gæster får ikke det, de har bestilt, og når bøfferne endelig bliver serveret, er de stegt alt for lidt. De er nærmest rå.

Mariana Soria kæmper i køkkenet, og flere gange i løbet af programmet får hun ros for sine evner, ikke bare som kok, men også som værtinde. Ifølge kok og Masterchef-dommer Thomas Castberg bør Heini Soria til gengæld slet ikke være en del af restauranten.

- Casa Argentina er en hovedløs kylling, der bare løber rundt og rundt, lyder det fra Castberg, der gør et helhjertet forsøg på at redde stedet.

Om det lykkes, skal ikke røbes her - udsendelsen kan ses på TV3 tirsdag 21. april klokken 21.00.

Og kan man ikke vente så længe, er programmet allerede tilgængeligt på streamingtjenesten Viaplay.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce