Annonce
Navne

Vejlensisk formand for Hedensted Lærerkreds er kommet med i hovedbestyrelse

45-årige Ole Bjerre Martinussen fra Vejle er blevet valgt ind i hovedbestyrelsen for Danmarks Lærerforening. Han arbejder til hverdag på Løsning Skole. Arkivfoto

Hedensted: Ole Bjerre Martinussen, formand for Hedensted Lærerkreds, er med 19.767 stemmer blevet valgt til hovedbestyrelsen for Danmarks Lærerforening (DLF).

Ole Bjerre Martinussen er én af seks nye medlemmer i bestyrelsen og er valgt for en fire-årig periode.

Han har været formand for Hedensted Lærerkreds siden 2014 og arbejder på Løsning Skole. Privat bor han i Vejle med sin hustru og tre børn.

DLF's hovedbestyrelse består af i alt 18 medlemmer valgt af fagforeningens medlemmer. Dertil kommer formand Anders Bondo Christensen og næstformand Dorte Lange samt Claus Hjortdal, formand for Skolelederforeningen, Rasmus Holme Nielsen, forperson for Lærerstuderendes Landskreds, og Jørn Kokkendorff, der er valgt uden modkandidater til at repræsentere pensionistmedlemmerne.

31.889 DLF-medlemmer har afgivet deres stemme i valget til hovedbestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce