Annonce
Mærkedage

Vellidt 40-års jubilar står bag mange prototyper

Peer-Ole Frederiksen. Pressefoto

Billund: Peer-Ole Frederiksen, Billund, fejrer sit 40-års jubilæum i Lego-koncernen fredag 16. august.

Han startede som maskinarbejderlærling i procesværkstedet, og efter endt uddannelse i 1983 blev han ansat i afdelingen Teknik Form, hvor den primære opgave var at lave prototype-forme til Lego-elementer.

I 1986 søgte han nye udfordringer i afdelingen Futura Form 2 og fik mulighed for at fremstille prototypeforme til udviklingen af Duplo-elementer.

Cad/Cam var også én af de ting, han var med til at implementere i Futura Form 2 i 1991.

Ved en organisationsændring i 1998 blev al prototype-formfremstilling flyttet fra midtbyen til Kløvermarken, hvor Peer-Ole Frederiksen fortsatte med at fremstille Lego- og Duplo-prototypeforme.

I 2000 returnerede han til midtbyen som prototype-designer.

Siden har han supporteret produktudviklingen med mange andre kompetencer, eksempelvis inden for indkøb, sikkerhed og arbejdsmiljø, emballage-fremstilling og 3D-scanning.

Jubilaren beskrives som en vellidt kollega, som mange henvender sig til på grund af hans store erfaring i bredden og velvilje til at hjælpe.

Han udviser også stor interesse i sine kollegers sikkerhed, ligesom hans positive mentalitet er med til at højne arbejdsglæden for hele teamet, skriver Lego i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce