Annonce
Navne

Vellidt sygeplejerske har sat sit præg på øjenafdelingen på Vejle Sygehus

Hanne Kornum Dahl-Nielsen. Pressefoto

Jubilæum: Sygeplejerske Hanne Kornum Dahl-Nielsen, Vejle, fejrer 40-års jubilæum på Vejle Sygehus/Sygehus Lillebælt mandag 1. marts.

Hun var nyuddannet, da hun 1. marts 1981 tiltrådte som sygeplejerske på Vejle Sygehus, hvor hun i de første tre år arbejdede på børnepsykiatrisk afdeling efterfulgt af to år på medicinsk afdeling.

1. marts 1986 begyndte Hanne Kornum Dahl-Nielsen på øjenafdelingen og var med til at starte en afdeling op, som i dag har vokset sig stor og er blevet kendt på landkortet som en topprofessionel øjenafdeling, skriver sygehuset i en pressemeddelelse.

I de første 20 år fungerede Hanne Kornum Dahl-Nielsen som sygeplejerske på øjenafdelingen med opgaver både i ambulatoriet og på operationsstuen. Derudover var hun i en periode 1. assistent og souschef på afdelingen.

De seneste 14 år har jubilaren været en stor del af sekretariatet og med sin store ekspertise hjulpet patienterne med at få de bedste forløb. Hun er blevet en vellidt og integreret del af sekretærgruppen og har med sine faglige kompetencer været med til at sikre en høj kvalitet samt med sine sociale kompetencer sikret et godt arbejdsmiljø, oplyser sygehuset i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce