x
Annonce
Fredericia

Ven arrangerer mindesamvær for skuddræbt fra Korskærparken

Torsdag formiddag var der placeret flere blomster på jorden ved Korskærparken 6, hvor den 24-årige mand blev ramt af et skud i brystet mandag eftermiddag. Foto: Klaus Madsen

Artiklen er opdateret 27. februar klokken 10.40 med et andet billede samt en kommentar fra Sydøstjyllands Politi.

Fredericia: På fredag bliver der i Korskærparken afholdt et mindesamvær til ære for den 24-årige unge mand, der mandag blev skuddræbt på Korskærvej 6 i Fredericia.

Samværet bliver arrangeret af en af den 24-åriges barndomsvenner, der på Facebook opfordrer alle til at deltage i seancen, der begynder på netop Korskærvej 6 klokken 19 fredag.

Kommunikationschef Ulla Kaspersen fra Sydøstjyllands Politi oplyser torsdag formiddag, at politiet er er bekendt med mindehøjtideligheden.

- Vi er opmærksom på mindehøjtideligheden selvfølgelig, men jeg kan ikke oplyse om eventuelle taktiske overvejelser i den forbindelse, siger hun.

Du kan se hele opslaget fra barndomsvennen her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

Rolig genåbning af genbrugsplads: Bommen gik op - trailerne blev tømt

Annonce