Annonce
Fredericia

Vender tilbage: Bestseller-koncernen åbner butik i Fredericia til efteråret

Her i Gothersgade 10, hvor Sportmaster ligger, rykker Bestseller-kæden ind med en Only-butik med tøj til kvinder. Det sker til oktober. Foto: Steen Højgaard
Indtil 2015 havde Bestseller-koncernen en Only-butik i Fredericia. Og fra oktober får byen igen en Only.

Fredericia: Når Sportmaster rykker ud af Gothersgade 10, åbner Bestseller-kæden en Only-butik i lokalerne.

- Jeg kan kort bekræfte, at vi åbner ny Only-butik i Gothersgade i Fredericia til oktober. Vi ser frem til at vende tilbage til Fredericia.

Sådan udtrykker udviklingsdirektør Thomas Lauritzen fra Bestseller sig.

Only, der sælger beklædning til kvinder, har tidligere haft butik i Gothersgade. Det var i Gothersgade 8, og da den lukkede i sommeren 2015, sagde den daglige leder af butikken, Pernille Ravn Enevold, til Fredericia Dagblad:

- De unge køber modetøj på nettet. Og det er medvirkende til, at Only i Gothersgade 8 lukker, sagde hun.

Helle Stistrup, Holstebro, havde i 20 år havde været franchise-tager på Only i Fredericia, bekræftede, at et svigtende salg var årsag til lukningen.

- De unge køber meget tøj på nettet i dag og søger hen imod butikscentre som Kolding Storcenter, og det kan vi naturligvis se på bundlinjen, sagde hun.

Fredericia Dagblad har spurgt udviklingsdirektør Thomas Lauritzen, hvad der får Bestseller til nu at genåbne i Fredericia, men det har han endnu ikke svaret på.

Bestseller-koncernen har ifølge bestseller.com Only-butikker i Vejle, Kolding, Middelfart og mange andre steder.

Sportmaster

Lejemålet Gothersgade 10 er blevet ledigt, efter at Sportmaster har besluttet at finde andre lokaler i Fredericia.

Angiveligt skyldes det, at Sportmaster og udlejer ikke er blevet enige om en ny lejekontrakt.

Sportmaster leder i øjeblikket efter andre lokaler i bymidten i Fredericia. Det oplyste Sportmasters butikschef Gentian Hasani tirsdag i Frederica Dagblad.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

Annonce