Annonce
Fredericia

Venligtsindede beskeder strømmer til efter trist nyhed: - Tusind tak for jeres dejlige mad igennem mange år

Lucullus Smørrebrød har tidligere ligget på hjørnet af Vesterbrogade, hvor der siden var apotek. Arkivfoto: Peter Honoré
Efter Fredericia Dagblad har skrevet om Lucullus Smørrebrøds konkurs, er det strømmet ind med kommentarer, hvor særligt ét ord går igen; trist.

Fredericia: Normalt er der en del at se til på hjørnet af Luthersvej og Fasanvej, hvor Lucullus Smørrebrød har holdt til i årevis. Tirsdag var der dog undtagelsesvis stille og trist.

Disken, som normalt plejer at indbyde til forbipasserendes sult, var tom. Inde i butikken var der stadig liv, men det var ikke af den glade slags, man som kunde har været vant til at blive mødt med.

”Det er med stor vemod, at vi må lukke, men vi har været rigtig hårdt ramt af corona-nedlukningen og ikke mindst ejerens alvorlige sygdom. Vi takker for jeres støtte igennem de mange år." Sådan står det på sedlen i butikkens indgangsparti. Selv ønskede folkene bag butikken ikke at tale yderligere med dagbladet, men udtrykte dog en tak for de mange pæne ord, folk har skrevet i forbindelse med den triste nyhed. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

I 55 år har Lucullus leveret madpakker, højtbelagt smørrebrød og menuer. Nu er æraen slut - "Lukket", som det står på et papir ved indgangspartiet, hvor lukningen bliver begrundet med følgerne af corona-nedlukning og ejerens alvorlige sygdom: Vi takker for jeres støtte igennem de mange år, står der endvidere.

Annonce

I vil blive husket

At det er et stykke Fredericia-historie, som lakker mod enden, ses på kommentarsporet på dagbladets facebookside. Efter den triste nyhed om konkursen er det strømmet ind med venligtsindede beskeder.

"En meget trist besked, tusind tak for jeres dejlige mad igennem mange år," skriver Lene Voldgart Hansen.

Tirsdag formiddag var der ikke mange kunder at spore. En enkelt samarbejdspartner havde lagt vejen forbi. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

"Rigtig trist læsning. Var ansat der som chauffør i 1998-1999. Kirsten er sådan et sødt og rart menneske og en fantastisk arbejdsplads. Kære Kirsten vil ønske dig rigtig god bedring," noterer Danny Christoffersen, imens flere også pointerer, at det er en æra, der slutter.

"Ej det er løgn! Det bedste smørrebrød i byen. Så trist, et stykke Fredericia historie, en epoke - ALT det bedste til jer," skriver Vicki Lykke Thomsen.

Ej det er løgn! Det bedste smørrebrød i byen. Så trist, et stykke Fredericia historie, en epoke - ALT det bedste til jer.

Facebookbruger i en kommentar på Fredericia Dagblad facebookside

"Det er en trist nyhed. I vil blive husket som byens bedste smørrebrødsforretning, altid med smil og god service. Held og Lykke fremover og ikke mindst rigtig god bedring," lyder det fra Birgitte D. Rasmussen.

Lucullus på den gamle adresse på hjørnet af Vesterbrogade, hvor der siden var apotek. Alleryderst til venstre i fotoet kan man skimte og fornemme ejendommen, hvor butikken indtil i går solgte mad til sine kunder. Arkivfoto: Peter Honoré
Annonce
Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Fredericia For abonnenter

Sanddalhus er solgt til to fynboer: Ejendom og park sættes i stand

Fredericia

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Navne

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

FC Fredericia

Nederlag svier i et par dage, men herefter har FC Fredericias anfører lært at se tingene med andre briller: - Det er vigtigt at tænke på, hvad vi har præsteret som helhed

FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericia ligner ikke et mandskab, som kan rykke op:  Men sådan holdes det spinkle oprykningshåb alligevel i live

Alarm 112

Vold, stoffer og alkohol: Politiet måtte sende flere patruljer forbi natklub i Fredericia

Annonce