Annonce
Fredericia

Venstre har dannet ny bestyrelse: Trukket i arbejdstøjet

V i Fredericia har konstitueret sig efter generalforsamlingen forleden. Ny formand er Anders Vikke. Gitte Bertelsen er næstformand. Logo: Venstre
Annonce

Fredericia: Venstre i Fredericia har konstitueret sig efter formandsskiftet forleden, hvor Frank Wichmann blev væltet og Anders Vikke valgt i stedet.

Det oplyser bestyrelsesmedlem, Kurt Kingod, til Fredericia Dagblad. Han er menigt medlem, men også koordinator i den kommende valgkamp op til folketingsvalget. V i Fredericia har valgt Tobias Jørgensen som spidskandidat. Han er byrådsmedlem i Kolding.

Gitte Bertelsen er næstformand i Venstre Fredericia og koordinator for EU-valget til maj. Carl Johan Sørensen er kasserer og Peter Ingemann sekretær. Øvrige medlemmer af partiforeningens bestyrelse er Frances O'Donovan Sadat, Kristian Testrup, Sidse Skaar, Heidi Storm Vikke, Matias Skov Christensen Foldager og Jørgen Munk Hansen. Bestyrelsen er gået i gang med at udarbejde et program for nye medlemsaktiviteter og møder. Blandt andet det kommende grundlovsmøde 5. juni, som traditionen tro er åbent for alle interesserede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Rideklub aflyser stævne efter henvendelse fra politiet: - Vi synes, det er til grin

Fredericia

Skrappe coronaregler omdirigerer ridestævne til Fredericia: - Vi lægger op til 'kom, rid, skrid'

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Fredericia For abonnenter

Fredericia skal have flere uddannelser: 60 mio. kroner sat i spil til campus i Kanalbyen

Annonce