Annonce
Fredericia

Venstre og LA bytter kandidater

Frank Wichmann stod i spidsen for Liberal Alliance ved seneste kommunalvalg. Nu er ham med på Venstres liste og vil slås for et samlet borgerligt flertal i Fredericia. Ud over det politiske arbejde går meget tid med sport som anerkendt dommer i judo. Arkivfoto: Per Andreasen

Venstre får tidligere spidskandidat for Liberal Alliance Frank Wichmann på holdet, mens LA har sat tidligere Venstre-kandidat som partiets spidskandidat. Venstre er nu klar med 13 navne.

Fredericia: Torsdag aften besluttede Venstres bestyrelse i Fredericia at udvide partiets kandidatfelt med tidligere spidskandidat for Liberal Alliance Frank Wichmann til kommunalvalget den 21. november. For nylig præsenterede Liberal Alliance partiets spidskandidat, som er den tidligere kandidat for Venstre Henrik Eriksen.

Frank Wichmann ser ikke skiftet som et voldsomt spring.

- Jeg mener dårligt, at man kan kalde det et spring, men snarere et lille side step om mit skifte fra Liberal Alliance til Venstre, udtaler Frank Wichmann.

Han ser et samlet borgerligt liberalt Fredericia med Peder Tind i spidsen som et mål, han vil arbejde for, og glæder sig over, at Venstre har budt ham med på holdet.

Jeg mener dårligt, at man kan kalde det et spring, men snarere et lille side step, at jeg skifter fra Liberal Alliance til Venstre.

Ny på Venstres liste Frank Wichmann.
Brian Hansen er yderligere et nyt navn på Venstres liste. Han er tidligere medlem af Venstres bestyrelse og har gjort sig bemærket med en stædig indsats og kamp med Fredericia Kommune om bedre forhold og fokus på børn med ordblindhed og ADHD. Foto: Privat

Tre ekstra navne

Frank Wichmann var spidskandidat for Liberal Alliance ved kommunalvalget i 2013 og var klar til tage tørnen igen, men mistede opbakningen fra den ny bestyrelse i foråret.

- Ud over Frank Wichmann har bestyrelsen også godkendt Brian Hansen og Sidse Skaar som kandidater, og vi er glade for, at vi nu har den endelige liste på plads. Den består af 13 stærke kandidater, der alle vil kæmpe for et borgerligt Fredericia, siger formand for Venstre i Fredericia Michael Wognsen i en pressemeddelelse fra partiforeningen.

Brian Hansen har tidligere været medlem af bestyrelsen i Venstre, og Sidse Skaar er, udover at være kandidat, også formand for VU i Fredericia. Frank Wichmann skiftede for nyligt til Venstre.

Annonce

Liste suppleret

Peder Tind, borgmesterkandidat, står nu i spidsen for et V-hold på i alt 13 kandidater. De første kandidater blev valgt af medlemmerne på opstillingsmødet tidligere på året, og medlemmerne godkendte, at bestyrelsen siden kunne supplere listen.

- Jeg er stolt over at kunne stå i spidsen for dette yderst kompetente hold af kandidater, og med Brian, Sidse og Frank som de seneste på vores liste, mener jeg bestemt, at vi står rigtig stærkt, lyder det fra Peder Tind.

18. september præsenterer Venstre partiets valgprogram.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Kommunen har penge i kassen men må ikke bruge dem: Udvalg har udskudt besparelser til august

Danmark

Lørdagens coronatal: 749 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Michael solgte Hus Forbi foran Føtex: Nu er han ansat

Alarm 112 For abonnenter

Mor på 85 sad også fast i elevator: Datter hamrede hul i glas for at få frisk luft ind til hende

Erhverv

Arbejdsgiver: Jeg vil ikke undvære mine fleksjobbere

Fredericia

Veninder har gode idéer til bymidten: Lad os få flere træer og mere vand

FC Fredericia For abonnenter

Analyse: FC Fredericia begyndte godt - og måske bliver det bedre

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Alarm 112

Indbrud i flere kælderrum: Politiet har endnu ikke fået alle anmeldelser

Fredericia

Så enkelt kan det gøres: Klodset løsning kan hjælpe handicappede på café

Sydjylland

Linda er en af de irriterende pårørende: Datter på 70 insisterer på at blive hørt om sin mors behandling

FC Fredericia

FC Fredericia-træner: Spillerne fortjener så meget kredit

Fredericia For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Fredericia

Fredericia

Ny borgerliste på plads: Ekskluderet konservativt trekløver går til valg på egen liste

Annonce