Annonce
Give

Venstre sætter erhvervslivets fremtid i Give til debat

Erhvervsjord er der masser af i Give, men hvordan får vi tiltrukket nye erhversfolk til byen? Det er temaet på debatmødet mandag aften den 20. januar. Foto: Jim Hoff
Give Egnens Vælgerforening inviterer til åbent debatmøde om den fremtidige erhvervsudvikling i Give med repræsentanter fra både det lokale erhvervsliv og politikere fra både byrådet og folketinget på plads i panelet.
Annonce

GIVE: Sidste år blev der lavet en vision i Give, hvor erhvervsområdet var i centrum: Erhvervsby Give – med vilje til handel og familieliv, hedder den overordnede vision, som blev lanceret i et tæt fællesskab mellem kommunen og borgerne i Give. - Da meldingen fra borgerne i byen om at gøre Erhvervsbyen til vores fælles fremtidige retning blev lanceret, vil vi i Venstre gerne i tråd med det sætte mere fokus på emnet og har derfor arrangeret et åbent møde mandag den 20. januar klokken 19.00 i kantinen i Søndermarkshallen, fortæller Gerda Jørgensen, der er Gives lokale byrådsmedlem fra Venstre. Aftenen indledes med, at tre repræsentanter for lokale virksomheder fortæller om fordelene ved at drive virksomhed i den vestlige del af Vejle Kommune samt deres ønsker til fremtiden.

Det er Lars Næsted fra Danespo, vognmand Flemming Thisgaard og Henrik Damø, Give Elementer, der kommer med hvert deres bud og syn på erhvervslivets muligheder i Give.

Efter de tre indlæg vil der blive åbnet op for en forhåbentlig livlig og konstruktiv debat om, hvad der skal til for at tiltrække mere erhverv og styrke vores by. Og hvordan man gør det. -Det ville være super fedt, hvis vi kan få folk til at komme og være med til at sætte ord på hvad der skal ske på området, lyder opfordringen fra Gerda Jørgensen. Udover de tre ovennævnte erhvervsfolk deltager også borgmester Jens Ejner Christensen, folketingsmedlem Christoffer Melson samt byrådsmedlem Gerda Haastrup Jørgensen i debatten, og det er Give Egnens Venstrevælgerforening, der er vært ved kaffen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Bøvl med rundspørge om kommunal rengøring: Uklar kommunikation dumper Fredericia i stort tjek

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Fredericia

Frivillige søger videre efter Jørgen: Helikopter sættes ind i eftersøgning

Fredericia

Se video fra Østerstrand: Borgmester fortæller om den lokale corona-situation

Annonce