Annonce
Fredericia

Venstre vil lade en task force udpege problemer og løsninger

Venstre-kandidat Gitte Bertelsen er leder af den private børneinstitution Eventyrhuset. Her ses hun ved siden af udenrigsminister Kristian Jensen (V) under hans besøg, mens spidskandidat Peder Tind fortæller.

Hvis skoler, klubber og daginsitutioner skal fungere bedre, skal der etableres særlige arbejdsgrupper til at udpege problemer. De såkaldte task forces skal desuden pege på løsninger.

Fredericia: Særlige arbejdsgrupper - såkaldte task forces - skal hurtigst muligt efter nytår sætte fingeren på de problemer, der måtte være på daginstitutions-området, skolerne og klubberne i Fredericia. Og arbejdsgrupperne skal desuden komme med forslag til løsninger.

Det foreslår fem af Venstres byrådskandidater: Peder Tind, Kenny Bruun Olsen, Brian Hansen, Gitte Bertelsen og Frank Wichmann i fællesskab.

- Der er blevet talt meget om problemer med mangel på lærere, pædagoger og andet gennem mange år. Men selvom alle har forsøgt at løse problemerne, er det ikke lykkedes. Nu skal vi lade fagfolkene komme på banen, siger Gitte Bertelsen, der er leder af den private daginstitution Eventyrhuset.

Fire måneder

Venstre-gruppen foreslår task forces, der i løbet af de fire første måneder af 2018 skal analysere problemerne og komme med løsningsforlsag.

Men er det ikke netop, hvad I politikere skal: Identificere udfordringer og komme med løsningsforslag?

- Jo, men vi vil ikke gentage snakken om de her ting. Vi vil have et nyt syn, og det kan en task force bruges til, siger Gitte Bertelsen.

Hun lægger op til, at der skal etableres én task force for skoleområdet, én for folkeskole-området og én for klub-området.

Hvor mange medlemmer skal hver task force have, og hvem skal sidde i dem?

- Det vil vi overlade til folkene, der ved noget om hvert område. Men jeg forestiller mig, at der skal sidde en politiker i hver task force, siger Gitte Bertelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce