Annonce
Fredericia

Vesterbrogade bliver spærret ved banegården: Årsagen er klimaprojekt

Vesterbrogade bliver spærret flere steder tæt ved banegården. Der er spærret fra krydset Indre Rindgvej/Vesterbrogade og hen til Jernbanegade. Desuden er den lille sidevej ind til banegården fra Indre Ringvej spærret. Illustration: Fredericia Kommune

Fredericia: I vinterferien bliver Vesterbrogade spærret.

Fredericia Spildevand og Energi A/S er i gang med forberedelserne til et større klimaprojekt. Det kræver lidt plads på Vesterbrogade, som spærres for gennemkørsel fra søndag 9. februar til og med fredag den 14. februar.

Da uge syv er vinterferie, håber Fredericia Kommune, at afspærringen kommer til at genere mindst muligt. Cyklister og gående kan stadig komme forbi.

Hvis man skal med bus, kan på www.sydtrafik tjekke, om der er ændringer på busruten.

Fredericia Spildevand går i gang med etape to af en større renovering af kloaksystemerne for at skabe plads til øgede mængder regn. Kloaksystemet i Nørrebrogadekvarteret er forholdsvist gammelt og trænger til at blive fornyet. Det sker nu, og det er baggrunden for, at Vesterbrogade bliver spærret i en lille uges tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Nyåbnet vinhandler i Vendersgade: En anden placering ville skabe en bedre forretning

Annonce