Annonce
Middelfart

Vesterskov forlader formandspost efter 19 år: - Fjelsted Speedway Klub er mit fjerde barn

Annette Vesterskov har efter 19 år som formand givet posten videre. Hun er dog langt fra færdig i Fjeldsted Speedway Klub, garanterer hun. .Arkivfoto:Yilmaz Polat
Annette Vesterskov er trådt ud af bestyrelsen i Fjelsted Speedway Klub efter 19 år - langt de fleste af dem som formand. Hun kalder det selv "første forsigtige skridt" i forhold til at overlade styringen af foreningen til andre. For hun er fortsat dybt involveret i alt fra elite til udviklingsplaner.
Annonce

Fjelsted: Navnet Annette Vesterskov har været synonym med Fjelsted Speedway Klub i næsten to årtier, og det er det fortsat. Men den erfarne klubleder bærer ikke længere titlen som formand.

Den overlod hun for nylig til Bjarne Sørensen, da klubben holdt sin årlige generalforsamling. I stedet har hun nu titel af "administrator" i foreningen, mens hun fortsat er direktør for eliteselskabet Team Fjelsted, der styrer klubbens ligahold.

- Jeg har brugt al min fritid på speedway i næsten 20 år. Det har været speedway, speedway, speedway og så lidt mere speedway. Fjelsted Speedway Klub er mit fjerde barn. Men jeg bliver ikke yngre, og jeg er også blevet farmor. Mit ønske har hele tiden været, at jeg kunne lave en gradvis overlevering, for jeg tror ikke, der er ret mange, der ved, hvor meget jeg sidder med i forhold til klubarbejdet. Det kan man ikke bare kaste i hovedet på en ny, for så løber de jo skrigende væk, siger Annette Vesterskov.

Ikke desto mindre er formandstitlen nu givet til Bjarne Sørensen, der har været involveret i klubben gennem mange år. Det samme har flere af de andre medlemmer i den nyvalgte bestyrelse.

Annonce

Arbejde til mange år endnu

Og Annette Vesterskov er langt fra fortid i klubben.

- Slet ikke. Jeg har titel af "administrator" og kommer til at arbejde med såvel elitedelen som med hele det udviklingsprojekt, vi forhåbentlig får stablet på benene sammen med Middelfart Kommune og de fonde, der vil støtte os. Der er arbejde til mange år endnu, siger hun.

- Men det er stadig fornuftigt, at jeg stille og roligt får givet en masse praktiske opgaver videre til den nye bestyrelse, siger hun.

Foruden formand Bjarne Sørensen er det Carl Erik Jensen som næstformand, Bjarne Puck, Per Rasmussen og Michael Harpsøe med Lars Jeppesen og Ole Lorentzen som suppleanter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Virus lagde 5. juli ned: Men der var alligevel sygebesøg rundt om

Annonce