Annonce
Fredericia For abonnenter

Veteran: Veteranhjem skyder ved siden af

Når hovedet er ved at sprænges af tanker, så er det kun ro, Andy Christensen har behov for. Det finder han gerne i naturen omkring hjemmet i Erritsø. Han så gerne, at veteranhjemmet kunne være stedet, hvor han kunne møde ligesindede over en kop kaffe, men uro i huset har betydet, at det ikke har været muligt. Foto: Peter Leth-Larsen

Der bliver ikke taget hånd om dem, der har det sværest, lyder kritikken fra Andy Christensen, som har siddet i bestyrelsen for veteranhjemmet i Fredericia i en årrække. Han kritiserer, at flere har taget ophold i huset i flere år uden reelt at være veteraner, og at man har fokus på de forkerte ting.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce