Annonce
Læserbrev

Vi har også fået nok af halloween

Vi vil ikke lege med hekse, genfærd eller onde ånder. Vi vil forsage Djævelen og alt hans væsen.

Læserbrev: Væk med gyselige græskar. Afskaf halloween! Og istem en morgensang om Vor Herres Jesu nåde, der kan lyse og "kyse alle sorte trolde til den fæle Helved-ørk." Find den i salmebogen under "Op min sjæl, thi sol er oppe".

De færreste børn (og voksne) tænker vel over, at man ikke skal spøge med døden eller lege med ånderne.

Men jeg ved om en forhenværende satanist, der nu er blevet kristen, John Ramirez. Han advarer kristne forældre:"Lad ikke jeres børn fejre halloween!"

Han kender om nogen den okkulte verden og siger, det er umuligt at skille halloweens mørke oprindelse fra de tilsyneladende harmløse fejringer i vor tid.

Vi har også fået nok af halloween. Vi vil ikke lege med hekse, genfærd eller onde ånder. Vi vil forsage Djævelen og alt hans væsen.

Vi vil ikke lege gamle keltere og tage del i offermåltider mellem gravene på kirkegården i selskab med grinende græskarspøgelser.

Vi vil samles om den levende Jesus Kristus inde i kirken og i lys og glæde "knæle ned ved Kongens bord".

Og så vil vi takke Gud for vore kristne brødre og søstre, der nu i dag bliver forfulgt, fordi de tror på Jesus og alligevel holder fast, selvom det for nogle kan koste livet.

De er de moderne kristne helgener og martyrer, og vi takker for det eksempel, de giver os.

De bor i lande som Nordkorea, Kina og Indien og i muslimske lande som Iran, hvor mange muslimer møder Jesus i drømme og bliver kristne.

Allehelgensdag synger vi om dem i salmen "Den store hvide flok". "Her" (på jorden) "gik de under stor foragt, men se dem nu" (i Himlen) "i deres pragt."

Lad mig slutte med endnu en strofe fra en allehelgenssalme, "For alle Helgen, som i Kristi Tro stod fast i Striden". Det er en bøn: "Giv os at kæmpe med det samme mod"!

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Vi er til grin for egne penge i dén her sag

Læserbrev: Det krænker givetvis langt de fleste danskeres retsfølelse at fremmedkrigeren Ahmad Salem el-Haj nu er ankommet til Danmark og kræver lægehjælp, advokat, bolig og ikke mindst sociale ydelser. Han valgte selv i 2013 at rejse til Syrien og tilslutte sig terrorbevægelsen Islamisk Stat. Statsministeren farer frem og harcelerer over, at fremmedkrigeren nu var på vej til Danmark, men alligevel lukker landets myndigheder ham ind i landet. Fremmedkrigeren Ahmad Salem el-Haj har culpøst tilsluttet sig Islamisk Stat og begået terror og krigshandlinger i en årrække. Ja, han har bekæmpet demokrati, religionsfrihed og basale frihedsrettigheder, hvor han eksempelvis kræver en kalifat-stat baseret på sharialovgivning. Oveni kommer der sikkert også snart et ønske om at hans hustru og to børn fra den Islamiske Stat også flyves herop og får opholdstilladelse her i landet. Hvorfor skal retssagen imod ham ikke foregå i de lande, hvor han har begået terrorhandlinger, tilmed handlinger hvor han faktuelt har kæmpet imod Danmark og danske sikkerhedspolitiske interesser? Et flertal i Folketinget vedtog i november at gøre det muligt at tage statsborgerskabet fra personer kategoriseret som fremmedkrigere, men DF stod nærmest alene i Folketinget med ændringsforslaget om, at man også skulle kunne fratage fremmedkrigere deres danske statsborgerskab - uagtet at de ikke har andre statsborgerskaber. Den praksis er ikke uprøvet, da vi faktisk har mulighed for at fratage et statsborgerskab i dag, såfremt det er ansøgt og bevilliget på et svigagtigt grundlag. Den lov har været benyttet tre gange. Desværre indtog såvel Venstre som Socialdemokratiet slapperlinjen og stemte imod DF's forslag til stramninger af loven omkring fremmedkrigere. Så må vi opleve en så tåbelig situation, som den vi har nu, hvor vi tilmed risikerer, at der kommer flere hundrede fremmedkrigere og pårørende familier ind i Danmark. Ja, vi skal ligefrem betale deres flyvebilletter, ophold og forplejning. Vi er til grin for egne penge i dén her sag, hvor et flertal på Christiansborg åbenbart mener, at en 70 år gammel menneskerettigheds- og statsløsekonvention skal vurderes højere end rigets sikkerhed!

Kultur

Store ambitioner: Restaurant skal sætte Vejle på det gastronomiske verdenskort

Fredericia

De unge løvers hule findes i Fredericia Idrætscenter: Nyt middel mod måger blev kåret som årets vinderforslag på Innocamp

Annonce