Annonce
Læserbrev

Vi har også fået nok af halloween

Vi vil ikke lege med hekse, genfærd eller onde ånder. Vi vil forsage Djævelen og alt hans væsen.

Læserbrev: Væk med gyselige græskar. Afskaf halloween! Og istem en morgensang om Vor Herres Jesu nåde, der kan lyse og "kyse alle sorte trolde til den fæle Helved-ørk." Find den i salmebogen under "Op min sjæl, thi sol er oppe".

De færreste børn (og voksne) tænker vel over, at man ikke skal spøge med døden eller lege med ånderne.

Men jeg ved om en forhenværende satanist, der nu er blevet kristen, John Ramirez. Han advarer kristne forældre:"Lad ikke jeres børn fejre halloween!"

Han kender om nogen den okkulte verden og siger, det er umuligt at skille halloweens mørke oprindelse fra de tilsyneladende harmløse fejringer i vor tid.

Vi har også fået nok af halloween. Vi vil ikke lege med hekse, genfærd eller onde ånder. Vi vil forsage Djævelen og alt hans væsen.

Vi vil ikke lege gamle keltere og tage del i offermåltider mellem gravene på kirkegården i selskab med grinende græskarspøgelser.

Vi vil samles om den levende Jesus Kristus inde i kirken og i lys og glæde "knæle ned ved Kongens bord".

Og så vil vi takke Gud for vore kristne brødre og søstre, der nu i dag bliver forfulgt, fordi de tror på Jesus og alligevel holder fast, selvom det for nogle kan koste livet.

De er de moderne kristne helgener og martyrer, og vi takker for det eksempel, de giver os.

De bor i lande som Nordkorea, Kina og Indien og i muslimske lande som Iran, hvor mange muslimer møder Jesus i drømme og bliver kristne.

Allehelgensdag synger vi om dem i salmen "Den store hvide flok". "Her" (på jorden) "gik de under stor foragt, men se dem nu" (i Himlen) "i deres pragt."

Lad mig slutte med endnu en strofe fra en allehelgenssalme, "For alle Helgen, som i Kristi Tro stod fast i Striden". Det er en bøn: "Giv os at kæmpe med det samme mod"!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Nye statslige job får varm modtagelse - især hvis bosætningen følger med

Læserbrev

Nyt skattecenter i Fredericia: En stærk og velfungerende skattekontrol styrker også tilliden til skattevæsenet og sammenhængskraften i vores samfund

Læserbrev: En effektiv skattekontrol er vigtig, fordi alle skal bidrage til vores fællesskab. Snyd og svindel er ikke acceptabelt. Derfor vil regeringen styrke skattekontrollen. Det vil vi blandt andet gøre ved i 2020 at åbne to nye skattecentre. Og det ene af dem skal ligge i Fredericia. På centeret i Fredericia skal der sidde mellem 100 og 150 medarbejdere. De mange nye arbejdspladser vil skabe liv og aktivitet lokalt. Samtidig vil de bidrage til, at endnu en vigtig by nu får sit eget skattecenter. Centeret i Fredericia skal spille en vigtig rolle for regeringens mål om at styrke skattekontrollen og vejledningen over for borgere og virksomheder. Det er en mærkesag for mig som skatteminister. Hvis vi som skatteborgere oplever, at nogle ikke betaler det, de skal til fællesskabet, svækker det vores skattemoral og vores tillid til, at alle bidrager med deres del. Når vi styrker kontrollen, giver det derfor ikke kun færre fejl og mindre snyd. En stærk og velfungerende skattekontrol styrker også tilliden til skattevæsenet og sammenhængskraften i vores samfund. Det vil jeg gerne stille mig i spidsen for. Det nye center er en del af en større plan om at styrke skattekontrollen massivt i de kommende år. I alt vil regeringen ansætte hele 1000 medarbejdere ekstra i skatteforvaltningen og åbne otte nye skattecentre frem mod 2023. De 1000 nye arbejdspladser vil vi oprette uden for hovedstadsområdet - 500 i Jylland, 250 på Fyn og 250 på Sjælland. På den måde skaber vi en bedre fordeling af offentlige arbejdspladser bredt rundt i landet, og vi sikrer en skatteforvaltning, der er endnu tættere på borgere og virksomheder. Finansieringen er afsat. Lokalerne er fundet. Kontrakterne er skrevet under. Nu skal vi i gang med at rekruttere de mange gode folk, der skal sidde på det nye center i Fredericia. Jeg glæder mig til løbende at præsentere flere konkrete dele af regeringens plan og udpege de steder på danmarkskortet, hvor de nye centre skal have til huse.

Fredericia

Regeringen åbner et nyt skattecenter i Fredericia: Skal bremse hvidvask og svindel

Annonce