Annonce
Erhverv

Vi kan ikke leve af at kigge ud af vinduet: Din Madpartner klar med nyt koncept

Indehaverne af Din Madpartner - Mad med personlighed, Pernille Jul Nielsen og Frederik Nørgaard, lancerer et halvt år før end beregnet et nyt madkoncept. Det er det lille firmas mulighed for at overleve. Foto: Flemming Larsen
Indehaverne af "Din Madpartner - Mad med personlighed", Pernille Jul Nielsen og Frederik Nørgaard, lancerer et halvt år tidligere end beregnet et nyt madkoncept. Jumpi Food er navnet på den nye sort.
Annonce

Skærup: Det var en god forretning at levere mad med personlighed.

Det kan indehaverne af "Din Madpartner - Mad med personlighed", Pernille Jul Nielsen og Frederik Nørgaard, konstatere.

De to iværksættere havde op til corona-alarmen masser af selskaber i ordrebogen. Men som hos mange andre i samme branche er ordrebogen nu stort set blank, i al fald den næste måned, når det gælder selskaber.

På sine frokostanretninger er firmaet gået fra godt 800 om dagen til 250. Her serveres nu kun kolde anretninger, der er portionsanrettet - og til en lavere pris.

- Telefonerne har kimet. Men på menuen har der ikke været nye bestillinger. Tværtimod. Menuen har stået på afbestillinger, konstaterer Pernille Jul Nielsen.

Sammen med sin partner gennem de seneste fire år, Frederik Nørgaard, var hun godt i gang med at forberede cateringfirmaets fødselsdag, da corona-virussen ramte og accelererede herhjemme.

Jumpi Food

Jumpi Food er den nye sort hos cateringfirmaet "Din Madpartner - Mad med personlighed", og den kommede ugens menu består af:

  • Mandag: Chili con carne med urteris og spidskålsalat.
  • Tirsdag: Hakkebøf med bløde løg, kartofler, sovs og salat af agurk, ærter og rødbede.
  • Onsdag: Kalv stegt som vildt med hvide kartofler, vildtsauce og waldorfsalat.
  • Torsdag: Kylling i karry med æbler og forårsløg med ris med urter.
  • Fredag: Farsbrød med hvide kartofler og rodfrugter med skysauce.

Menuerne koster 69 kroner per person og leveres gratis i hele Trekantområdet.

Annonce

Nul bestillinger

Jul Nielsen og Nørgaard er dog enige om ikke bare at sætte sig ned.

- Da mange følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger, er alle vores selskaber annulleret, men i stedet for bare at sætte sig ned og lukke øjnene kom vores iværksætter-gen op i os.

- Vi kan jo ikke leve af, at kigge ud af vinduet. Vores fem biler skal helst være ude at køre med mad. Og da vi i det seneste halve år har forberedt os på vores nye barn "Jumpi Food", blev dette koncept fremskyndet. Og fra på mandag er vi klar med de første leveringer, siger Frederik Nørgaard.

Konceptet med Jumpi Food, der i første omgang er tænkt som aftensmad, er at man bestiller dagen før inden klokken 15 og får leveret næste dag mellem klokken 11 og klokken 17.

- Menuen kan tilberedes på 10 minutter og vil blive leveret i engangsemballage, og leveringen er gratis i hele Trekantområdet, siger Frederik Nørgaard.

Han nævner, at prisen er gjort så lav som muligt, da man gerne vil hjælpe så mange som muligt. Og vise, at vi herhjemme står sammen, når det gælder.

Maden leveres i engangsemballage, der er nem at folde sammen og smide ud. Pressefoto
Så er der serveret: her er det chili con carne med urteris og spidskålsalat. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce