Annonce
Fredericia HK

- Vi kan kramme inden kampen - men han ved, at jeg slår ham ned, hvis han kommer tæt på

Rasmus Jensen ser frem til at møde sin tidligere arbejdsgiver, som har masser af venner på holdkortet. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Efter en lang vinterpause er der gang i håndboldligaen igen, og Fredericia HK spiller fredag aften mod BSH på udebane. For stregspiller Rasmus Jensen er den kamp speciel.
Annonce

Fredericia: På papiret ligner fredagens kamp mellem Bjerringbro-Silkeborg og Fredericia HK en ligakamp som alle andre. Med Bjerringbro-Silkeborg i den klare favoritrolle og FHK som underhunden, der gerne vil bide mastodonten i fødderne.

Men for Rasmus Jensen er kampen meget mere. Stregspilleren er blevet godkendt til at spille to gange 15 minutter med en pause imellem. Altså omtrent 30 minutter i alt. Opgøret mellem de to klubber genåbner ligaen efter en pause på over en måned, og Rasmus Jensen får i den sine første minutter i en betydende kamp for FHK, efter at han er kommet sig over en grim knæskade.

Og derudover er Bjerringbro-Silkeborg, som dengang hed BSV, den klub som Rasmus Jensen skiftede til FHK fra.

- Jeg har masser af venner i den klub. Nikolaj Markussen er en af mine aller bedste venner, og vi har lige bestilt ferie sammen. Ham har jeg kendt i noget der ligner 15 år, og han var med til mit bryllup, siger Rasmus Jensen.

Det er langt fra utænkeligt, at Rasmus Jensen på et tidspunkt må op og tackle hårdt på Nikolaj Markussen.

- Vi kan stå og kramme hinanden 10 sekunder før kampen, men han ved at jeg slår ham ned, hvis han kommer tæt på mig i løbet af kampen. I de to gange 30 minutter er vi ikke venner, og så må vi så se, om vi kan være venner bagefter, siger Rasmus Jensen med et grin.

I de to gange 30 minutter er vi ikke venner, og så må vi så se, om vi kan være venner bagefter.

Rasmus Jensen, stregspiller for FHK, er bedste venner med Nikolaj Markussen fra Bjerringbro-Silkeborg

Annonce

De er kæmpe favoritter

Bjerringbro-Silkeborg er på femtepladsen i håndboldligaen, mens FHK frister en tilværelse som nummer 11.

- De er kæmpe favoritter. Og hvis de spiller op til deres bedste, har vi ikke en chance. Men der er har været en lang pause, og vi håber på, at vi kan ramme dem fordi de måske er en smule ude af rytme, siger Rasmus Jensen.

Den 2. maj 2019 mødtes Bjerringbro-Silkeborg og FHK i pokalturneringen, og her spillede Rasmus Jensen for gæsterne. Det er den seneste gang, han har stået i et opgør mellem de to klubber. Kort efter pådrog han sig den skade i knæet, som har holdt ham ude hele denne sæson.

Nu er han FHK-spiller i de samme opgør.

- Jeg har virkelig glædet mig til det her i lang tid. Det er snart ved at være ni måneder siden, jeg fik min skade, så jeg har set frem til det her øjeblik, siger Rasmus Jensen.

Kampen mellem Bjerringbro-Silkeborg og FHK begynder klokken 19 og spilles i Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Brudekjole-kreatør har vokset sig for stor til nuværende lokaler og flytter ind på Axeltorv

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Fredericia For abonnenter

Klar tale til minister og ordførere: Private aktører skal bidrage til Fredericia Teater version 2.0

Annonce