Annonce
Kultur

Vi må vente på rocken: Malurt-koncert flyttet for anden gang

Michael Falch skulle have haft sin gruppe Malurt med til koncert i Vejle 19. maj. Nu er begivenheden for anden gang udsat. Nu bliver den afviklet 15. oktober. Arkivfoto: René Lind Gammelmark
Annonce

Vejle: Koncerten i Vejle Musikteater med Malurt er nu flyttet fra 19. maj til 15. oktober klokken 20. Det er anden gang, at koncerten er flyttet. Den skulle have været afviklet i marts, men er blevet skubbet rundt med af coronavirussen.

- Vi har virkelig arbejdet hårdt bag kulisserne på at navigere i denne helt særlige situation. Det håber vi på din forståelse for, skriver musikteateret i en mail til dem, der har købt billet til koncerten.

Har man billetter til koncerten, skal de ikke ombyttes. De gælder til den nye dato. Hvis man er forhindret i at være med den dag, kan man få byttet billetten til et gavekort eller en erstatningsbillet til et andet arrangement.

Også på et andet felt beder musikteatret sit publikum om forståelse for situationen. Musikteatret håndterer i øjeblikket mange flytninger og aflysninger, der berører flere tusinde gæster. Derfor tager ekspedition af henvendelser i øjeblikket længere tid end normalt, selv om der er sat ekstra mandskab på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Eksercerhuset renoveres for 8,5 millioner kroner -  husets indhold skal spille sammen med andre kulturhuse

Annonce