Annonce
Kolding

Vica Danmark har nu også møbler til orangerier og havestuer

Vica Danmark, der bygger over 1000 glasbygninger om året, har udvidet sortimentet med møbler og interiør til udestuer og orangerier - samt åbnet en webshop. Privatfoto

Kolding: I det 2500 kvm store showroom i Kolding har virksomheden Vica Danmark 31 udstillingsmodeller og nu udvider man sortimentet med produkter til indretning af glashuse.

-I januar åbnede vi hos Vica Danmark derfor det seneste tiltag RUMM Living (www.rummliving.dk). Det unikke ved denne interiørwebshop er, at udbuddet af interiør og møbler, der er rettet specifikt til brug i orangerier og til udeliv. Det er Josephine Arvad Hundevadt, gift med direktør Anders Christiansen, der med sine kreative kræfter er drivkraften bag det nye koncept RUMM Living. Hun er indretningsstylist og står for at udvælge varer samt for indretningen af showroomet, fortæller Katrine Skov i en pressemeddelelse.

Josephine Arvad Hundevadt, der er fra Kolding har mange års erfaring inden for mode og design og har i adskillige år været tilknyttet Vica Danmark som indretningsstylist. Vica Danmark bygger over 1000 glasbygninger om året.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce