Annonce
Middelfart

Victor og Viktor opdager fejl i avisen: - Et godt eksempel på, at der ikke altid er så skidemeget at skrive om i Middelfart

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: Det er en forestående gymnasiefest med afterski-tema, der fylder i hovederne på Melfar Postens to unge podcastere Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs i denne udgave. De to undrer sig over temaet, som er en genganger på Middelfart Gymnasium. Alt for varmt med skibukser og skibriller i Danmark, er konklusionen.

Men begejstringen for udsigten til kolde Albani-øl sammen med gymnasiekammeraterne har ikke givet makkerparret skyklapper på. De er som altid skarpe, når de bladrer Melfar Posten igennem - og denne gang har de opdaget noget, som ikke sker så tit.

- Hvis man bladrer om på side 18, er der et ret godt eksempel på, at nogle gange er der ikke så skidemeget at skrive om her i Middelfart, starter Viktor Lindegaard og fortæller om en artikel om MG&BK's U18-piger, som har vundet fynsmesterskabet den indendørs fodbolddiciplin futsal.

- Bladrer du så om på side 52, bliver du overrasket. Der står det hele igen. Middelfart-pigerne er stadig fynsmestre, og det har ikke nået at ændre sig i løbet af de 34 sider.

- Det er altså lidt af en bummer fra Melfar Postens side, konkluderer de to og ønsker Middelfart-pigerne tillykke. Gange to.

Og fra avisens side skal der selvfølgelig lyde - vi beklager. For der er tale om en fejl, selv om futsal-pigerne uden tvivl har gjort sig fortjent til dobbeltomtale. Tak for den, gutter.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

20-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Ikke meget slipper ubemærket forbi Melfar Postens podcastere Victor og Viktors øjne. Heller ikke, når avisen laver fejl. Foto: Privatfoto og Peter Leth-Larsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Alternativet var en konkurs: Messe C-køb er usædvanligt, men nødvendigt, mener politikere

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

FC Fredericia For abonnenter

Borgmester afviser beskyldninger: FHK har lige så gode vilkår som alle andre

Fredericia

Talentfuld svømmer om OL: For første gang tror jeg oprigtigt på, det kan lade sig gøre

Annonce