Annonce
Middelfart

Victor og Viktors datingtips: Sådan scorer du en ældre dame

Viktor Lindegaard (t.v.) og Victor Kronborg Tørnæs (t.h.) klar med endnu en podcastepisode. Foto: Peter Leth-Larsen

Nordvestfyn: Et nyt afsnit af Ugen med Viktor og Victor er ude, hvor podcastværterne blandt meget andet tager de meget personlige annoncer i Melfar Posten under kærlig behandling.

Her søger en "kunstnerpige" i 70'erne en god veninde, mens en "selskabspapegøje" er på jagt efter en mandlig kæreste.

Det får Victor Kronborg Tørnæs til at huske på et tv-afsnit, hvor man følger ældre på datingmarkedet:

- Det er mormor, der er på Tinder og kører rundt i byen og pifter efter mænd. De er meget mere aggressive på datingmarkedet. Har de travlt - eller hvad, spørger han.

Udover datingtips kommer Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs rundt om alt muligt fra telefonnumre, jubilæum på Brenderup Realskole og Melfar Postens awardshow Byens Bedste, hvor butiks- og kulturlivet bliver hyldet med en stor prisuddelingsfest 5. oktober, og hvor der er kommet 1618 indstillinger, hvor man nu kan stemme om de udvalgte nominerede i de forskellige kategorier.

Annonce

 

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet undersøger graffiti-hærværk med muligt racistisk budskab

Sydjylland

Folketingsmedlem søgte svar hos miljøministeren: Der er så meget gift og svovlbrinte i Lillebælt, at der faktisk er dødt

Annonce