Annonce
Fredericia

Video-debat: - Stort set ingen flygtninge er kommet hjem igen de sidste 30 år

Flygtninge skal hjem og være med til at bygge deres eget land op igen, mener DF's Susanne Eilersen, som ser paradigmeskiftet som en stor fordel. Se, hvad Karina Lorentzen (SF) og Rasmus Vestergaard Madsen (Enhedslisten) svarer i denne videodebat om udlændinge.
Annonce

Fredericia: Paradigmeskiftet er et vigtigt fremskridt i dansk udlændingepolitik.

Det fastslår Dansk Folkepartis Susanne Eilersen i en videodebat med Rasmus Vestergaard Madsen fra Enhedslisten og Karina Lorentzen fra Socialistisk Folkeparti. Det sker i en videodebat med tre folketingskandidater, som Fredericia Dagblad optog på Urbania Street Food op til folketingsvalget 5. juni.

- Stort set ingen flygtningen er kommet hjem igen de sidste 30 år, siger Susanne Eilersen.

Hun mener, at flygtninge skal tage en uddannelse og bruge den i hjemlandet, når det igen er sikkert. Men Rasmus Vestergaard Madsen er uenig.

- I sætter en lang række mennesker i en meget sårbar situation. De ved ikke, om de skal tilbage til et usikkert land, eller om de får lov til at blive, siger han.

Karina Lorentzen (SF) erkender, at der er begået fejl gennem mange års integration, men at man nu er på rette spor.

Kandidaterne debatterer også usikre boligområder, grænsekontrol og kvoteflygtninge i løbet af de godt 19 minutter samtale.

I alt ni politikere er med i Fredericia Dagblads videodebatter med emnerne udlændinge, nedslidning og klima.

Din stemme - dit valg

Fredericia Dagblad og Ugeavisen Elbobladet dækker valgkampene til EU- og folketingsvalg. Denne gang med ekstra kræfter. Vi har takket ja til 75.000 kroner i økonomisk støtte til dækningen af begge valg. Støtten kommer fra demokrati- og borgerudvalget i Fredericia Byråd.

Vi har taget imod støtten, da vi ser det som en af vore vigtigste opgaver at være medvirkende til, at flest mulige fredericianere går i stemmeboksene på bedst muligt oplyst grundlag.
Vi har som et ufravigeligt krav naturligvis betinget os fuld redaktionel frihed i forhold til, hvilken dækning vi laver ud fra støtten. For at tydeliggøre det for læserne er den redaktionelle dækning, der er økonomisk støttet, tydeligt markeret med en særlig grafisk opsætning i printudgaverne af Fredericia Dagblad og Ugeavisen Elbobladet.

Udlændingepolitikken er alt for stram, mener Enhedslistens Rasmus Vestergaard Madsen. Se, hvad Susanne Eilersen (DF) og SF's Karina Lorentzen (til venstre) svarer i denne videodebat. Foto: Klaus Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Corona: Politikere holder vejret for at plejehjem og ansatte går fri - plejepersonale skal testes hver 14. dag

Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

Fredericia

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

FC Fredericia

FC-træner: Spillerne tømte energitankene, og der er ikke nok tid til at fylde dem op

Fredericia For abonnenter

Flere sager med utilfredse borgere - men Sundplejen har kun få borgere færre end da firmaet begyndte

Annonce