Annonce
Fredericia

Video: Mejetærskerens sidste tur ved DLG-grund i Snoghøj

Andelshaver Brian Skou Hansen fik lov at køre sidste runde med mejetærskeren ved DLG-grunden i Snoghøj. Byggeri af grovvareselskabets nye hovedkvarter går snart i gang.

Snoghøj: Den sidste hvede er høstet fra den store grund ved Snoghøj, som i fremtiden kommer til at rumme hovedkvarteret for DLG.

Grovvareselskabet har lavet en flot video med dronebilleder om den sidste høst, hvor andelshaver Brian Skou Hansen fik lov til at sidde bag rattet i mejetærskeren. Han er andelshaver i DLG, Avlscenter Trekanten.

- Som andelshaver i DLG er det jo både vemodigt, men også spændende at høste den sidste hvede. Her hvor DLG's kommende hovedkvarter skal ligge. Når halmen er presset, så overlader vi marken til entreprenørmaskinerne, der skal bygge DLG's nye hovedkvarter. Og så glæder vi os til at byde DLG velkommen her i Fredericia, siger han i videoen, som kan ses på DLG's hjemmeside.

Det nye domicil forventes at stå færdigt i midten af 2020.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Cyklisternes kaffepenge blev stjålet

Læserbrev

Efter skrotning af Lindholm-planer: Send de afviste asylansøgere til Nørrebro - eller helt hjem!

Læserbrev: Det er jo rendyrket hykleri, at socialdemokraterne med udlændinge- og integrationsministeren i spidsen nu vælger at droppe placeringen af de mange afviste - og dømte kriminelle - asylansøgere på øen Lindholm. Før valget og i valgkampen støttede socialdemokraterne jo en placering af de dømte kriminelle på øen Lindholm i Stege Bugt. Men nu har de så føjet De Radikale, SF og Enhedslisten, som synes, det er så synd for de kriminelle, at de ikke skal kunne rende rundt omkring i de danske byer og fordrive tiden med endnu mere kriminalitet! Det bliver ikke mindre komisk, når regeringen så begrunder det med, at det er dyrt at lave et udrejsecenter på øen. Jamen, kære venner, det er jo endnu dyrere, at de får lov til at bevæge sig rundt frit i det danske samfund og koster kassen i forbindelse med statsbetalte beskikkede forsvarer, anbringelsesdomme i landets fængsler, domstolsudgifter, tolkeudgifter, sociale udgifter til deres daglige fornødenheder, socialpædagogisk støtte og al mulig anden service, som der stilles til rådighed for de kriminelle. Så hvis socialdemokraterne virkelig gør det her på grund af kroner og ører, så send dem da helt hjem i stedet, så vi ikke har dén økonomiske belastning! Hver og en af de omtalte er jo dømt for grov kriminalitet i Danmark! Samtidig skylder regeringen og deres støttepartier at fortælle, hvor de så skal være placeret. De skal vel ikke forblive på Kærshovedgaard i Ikast-Brande Kommune og skabe endnu mere kriminalitet og lokal utryghed? Den logiske placering må jo være Nørrebro lige midt på stenbroen i hjertet af København, hvor alle de åbenhjertede, radikale, folkesocialisterne, Enhedslistens og Alternativets frisindede og tolerante vælgere bor i skønt flertal. Så kan de jo hygge sig med en kulturberigelse på nært hold!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Annonce