Annonce
Fredericia

Videohilsen: Idrætsforeninger opfordres til at søge støtte og råd

Fredericia Idrætsråd har sendt en videohilsen til byens idrætsforeninger. Her opfordres de blandt andet til at deltage i en undersøgelse om deres corona-udfordringer. Desuden er idrætsrådet klar til at hjælpe med de udfordringer, foreningerne har.

Fredericia: Byens idrætsforeninger er alvorligt ramt af corona-krisen.

Nu opfordrer Fredericia Idrætsråd foreningerne til at deltage i en undersøgelse om konsekvenserne. Det er et af budskaberne i en videohilsen til foreningerne, som Fredericia Idrætsråd har udsendt.

- Det er en alvorlig situation for alle, der dyrker idræt, siger idrætsrådets formand Nils Skeby i videoen, hvor der panoreres over tomme fodboldbaner, svømmehaller og haller, som har været en konsekvens af pandemien.

Annonce
Klubben mister måske medlemmer, klubben kan ikke gennemføre aktiviteter, foreningerne mister indtægter, foreningerne kan ikke betale udgifterne. Hallerne må lukke og kan ikke leje deres faciliteter ud. Talentet kan ikke træne normalt og må opfinde nye træningsmetoder, siger Nils Skeby i videoen.

Søg støtte, hvor det er muligt

Nu er flere idrætsgrene langsomt begyndt igen, mens andre - som for eksempel svømmere og badmintonspillere - må vente.

Fredericia Idrætsråd har sammen med kommunens idræts- og kulturudvalg udsendt en undersøgelse med 20 spørgsmål til byens idrætsforeninger. Den opfordres sportsfolkene til at deltage i, og resultatet af undersøgelsen fremlægges 28. maj, når idrætsrådet mødes med udvalget.

Mange foreninger er blandt andet økonomisk ramt, fordi arrangementer og stævner er aflyst. Det plejer ellers at sikre foreninger indtægter.

- Idrætsrådet opfordrer alle foreninger og klubber til at søge støtte de steder, hvor det er muligt, siger Nils Skeby, som også opfordrer foreninger og talenter til at henvende sig til enten idrætsrådet eller Fredericia Eliteidræt med de udfordringer, de møder.

Den fem minutter lange kan ses på Youtube.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Plads til både unge og ældre: 84 boliger på Nymarksvej nærmer sig opførelse

Navne

Kolding har fået en Frivillig Tænketank

112

Døgnrapporten: Politi fik anmeldelse om unge på tag af daginstitution

Annonce