Annonce
Fredericia HK

Vigtig FHK-sejr: Tævede nummer sjok

Vigtig kamp for både frdb og JV. Ribe Esbjerg kommer til Fredericia, og hjemmebanen skal stå sin prøve mod en voldsom modstander, der er begyndt perfekt i ligaenFoto: Yilmaz Polat
Fredericia HK vandt mandag aften med sikre 33-26 over Nordsjælland foran 2210 tilskuere i Thansen Arena, hvilket er sæsonrekord.

Fredericia: Fredericia HK tog mandag aften et stort skridt væk fra ligaens bund.

Det skete med en sikker sejr på 33-26 efter pauseføring på 17-12 over ligaens nummer sjok, Nordsjælland.

Opgøret i Thansen Arena i Fredericia blev aldrig for alvor spændende, efter FHK indledte aldeles glimrende og tidligt bragte sig foran med fire mål. Den formåede gæsterne aldrig at svare igen, og dermed sikrede FHK sig de to vigtige point. De betyder, at FHK nu står med syv point for de første syv kampe,

Fredericia HK begyndte som nævnt fint og bragte sig tidligt foran med 5-1. I løbet af første halvleg fik Nordsjælland reduceret forspringet, men FHK-mandskabet havde godt styr på tingene og var bortset fra kampens første minutter konstant foran med minimum tre mål.

Det trak ellers op til en god Nordsjælland afslutningen på første halvleg. Gæsterne reducerede FHK’ føring fra 13-8 til 13-10 og havde bolden, men igen strammede hjemmeholdet og satte et par kvikke scoringer.

Det betød, at fredericianerne gik til pause med en fin føring på 17-12 blandt andet takket været fire scoringer af Kasper Young og tre af Martin Bisgaard.

FHK indledte anden halvleg aldeles glimrende, og med tre mål i løbet af to et halvt minut lignede det en tid knockout af Nordsjællænd.

Det lykkedes dog gæsterne, at stoppe blødningen, men heller ikke mere. Rigtigt tæt på kom Nordsjælland aldrig.

Som det var tilfældet i første halvleg, lykkedes det også efter pausen FHK-mandskabet at få styr på kampen, når Nordsjælland kom inden for en rækkevide af fire-fem mål.

I slutfasen opstod der aldrig noget, der bare mindede om spænding, og i de sidste minutter blev der byttet mål med klar overvægt til værterne.

Selvom cifrene måske fortæller noget andet, var FHK-sejren aldrig det mindste i fare. En firemåls-sejr kan sagtens være hentet efter en tæt og spændende afslutning, men det var bestemt ikke tilfældet mandag aften i Thansen Arena.

Fredericia HK spiller igen allerede onsdag, når det gælder én af ligaens absolutte mesterskabsfavoritter, Aalborg. Den kamp, som spille i Aalborg, er den sidste inden en pause på grund af landskampe. FHK ligger stille til 1. november, når der venter en kamp mod Århus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kolding Kommune vil dumpe 360.000 kubikmeter fjordbund ved Trelde Næs: Nej tak siger biolog, fiskere og nabokommune

Annonce