Annonce
Middelfart

Viktor og Victor er forbløffet: - Er hun 18 eller 41 år?

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: Man kommer ofte gruelig galt af sted, når man kommenterer en kvindes alder.

Ikke desto mindre er det, hvad Melfar Postens podcastværter Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs kaster sig ud i i denne episode af Ugen med Viktor og Victor.

Makkerparret har et godt øje til historien om en ny udviklingskonsulent i Danmission-butikkerne på Fyn og dele af Sønderjylland.

Det er Astrid Skou Nyeng, der er bosat i Strib, og som Viktor og Victor skyder til at være noget ung bedømt ud fra billedet i forhold til det, de læser sig frem til i selve teksten.

- Jeg synes, hun ser godt ud, lyder det fra Viktor Kronborg Tørnæs.

Også det fremadstormende lokale band Kalaset bliver vendt og drejet og ikke mindst de mange indbrud hen over julen.

Hør selv mere i episoden øverst i denne artikel.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

20-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Astrid Skou Nyengs biologiske alder overrasker podcastværterne Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs. Foto: Sofie Secher Karlsen/Peter Leth-Larsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Tyve har kig på dyrt elværktøj

FC Fredericia For abonnenter

Borgmester afviser beskyldninger: FHK har lige så gode vilkår som alle andre

Danmark

Lægeformand vil have familiejulefrokosten skrottet: - Tricket bliver at holde jul uden at slå bedstemor ihjel

Annonce