Annonce
Middelfart

Viktor og Victor i bar overkrop: Eks-bykonge Dahlstrøm er som Michael Jackson - udstil ham på museum

Viktor Lindegaard til venstre og Viktor Kronborg Tørnæs til højre er klar med endnu en podcastepisode. Foto/grafik: Peter Leth-Larsen/Anders Hjelmer Paulsen.
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: Melfar Postens Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er nok en gang klar med en episode af deres podcast "Ugen med Viktor og Victor".

Denne gang har værterne på grund af varmen smidt trøjerne og snakker blandt andet om Middelfart Museum, og hvad det udstiller af forskellige interessante ting og sager.

- Jeg har hørt, at de har to gram af Steen Dahlstrøms (tidligere socialdemokratisk borgmester, red) skæg, joker Viktor Lindegaard.

- Jeg ved godt, at han ikke længere er borgmester, så kan vi ikke få noget af dit skæg. Eller en optagelse af, at han snakker. Han er en, der samler Middelfart, supplerer han og tilføjer, at eks-bykongen kan sammenlignes med Michael Jackson.

Også højtlæsning af Melfar Posten på plejehjem, partileder Rasmus Paludans svømmetur over Lillebælt, kræmmermarked under broen, musikprogrammet til Rock Under Broen, Nørre Aaby i Bevægelse, folketingsvalget, lokale sportsnyheder, fuldehistorier fra fredagscaféen på gymnasiet, et værdifuldt forstenet søpindsvin og meget mere kan du høre i ugens episode.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce