Annonce
Middelfart

Viktor og Victor i podcast: - Fnat og matematik - det klør begge dele

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: Der er konstateret fnat på Middelfart Gymnasium, som tager forholdsregler og sender beskeder rundt til eleverne.

Ugen med Viktor og Victor er klar med endnu et podcastafsnit, hvor værterne, der til dagligt går på gymnasiet i Middelfart, er først med en nyhed fra deres egen verden.

- Jeg kender ikke nogen, der har haft det. Det er sikkert alle 1.g'erne med deres efterskolevenner, undrer den ene vært, Viktor Lindegaard, sig.

Medværten Victor Kronborg Tørnæs nikker ja og erkender, at den generelle skoletræthed har meldt sig, som kan hænge sammen med det seneste fnatudbrud.

- Fnat og matematik. Det er nogle forfærdelige ting. Bare man snakker om det, så begynder alting at klø, følger han op.

Hør mere om fnatfundet på gymnasiet, jul i Middelfart, uhyggelige nisser, andre mærkværdige maskotter, en tur på Café Razz og meget mere i den seneste podcastepisode.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Victor Kronborg Tørnæs (t.v.) og Viktor Lindegaard (t.h.) klar med endnu en podcastepisode. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen/Colourbox.com.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre svigter de nedslidte

Fredericia

Jobpatruljen har talt med ungarbejdere i Fredericia: Fortsat for mange tunge løft og mangel på oplæring

Annonce