Annonce
Middelfart

Viktor og Victor i podcast: Virtuel fredagscafé i underbukser kan noget

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Det er ikke meget, der rører sig i Middelfart under coronakrisen. Alligevel er Melfar Postens to unge podcastere Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs klar med endnu en podcast spækket med gode grin og lokale historier.

Årets store opgave i 3g er afleveret, og det har makkerparret selvfølgelig fejret på behørig vis ved at "tømme stifter" (drikke øl, red.) med vennerne. Coronakrisen og myndighedernes restriktioner har dog tvunget dem til at finde på nye måder at feste på, og resultatet er ifølge Viktor Lindegaard ikke så skidt endda. For nu kan han få alt det bedste fra gymnasiets fredagscaféer - øl, musik og kammeraterne - kombineret med noget af det bedste hjemmefra: Nemlig muligheden for at sidde i underbukser.

Viktor og Victor er også gået på opdagelse i, hvordan man kan være sammen på nettet, og det kaster flere gode tips af sig i ugens podcast.

Og så er der rosende ord til Fyens Stiftstidendes chefredaktør, Poul Kjærgaard, som tidligere i krisen satte gang i en kampagne, der skul få flere fynboer til at handle lokalt - især på nettet.

Hør også, hvor Viktor og Victor mener, forskellen på generationer nok er allerstørst under coronakrisen. Svaret involverer både lokalredaktør Jan Bondes ømme ører og online-møder uden headsets.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre ligneKrønde podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

Hvem er Viktor og Victor?

20-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i den ugentlige podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard, der nu kaster sig ud i at lave en podcast om: "Ugen, der gik i Middelfart" - set gennem Melfar Posten. Han laver podcasten sammen med en kammerat og navnebror, Victor Kronborg Tørnæs. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Alarm 112

Tyve har kig på dyrt elværktøj

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia For abonnenter

Borgmester afviser beskyldninger: FHK har lige så gode vilkår som alle andre

Annonce