Annonce
Middelfart

Viktor og Victor ryster i bukserne: - Nu tror jeg snart, vi får sparket

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: Er Melfar Postens podcastere Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på vej ud af avisbiksen?

Den frygt kommer i den grad snigende hos makkerparret i denne uges podcast, fordi fire unge praktikanter den seneste uge har haft ansvaret for at få den næste avis på gaden. De fire skoleelever har både skrevet artikler og bestemt, hvad avisen skulle handle om, og det har fået Viktor og Victor til at ryste lidt i bukserne - for måske eleverne beslutter sig for at give podcasterne sparket?

- Vi er i lort til halsen nu. Synes ledelsen, vi er for vilde? Spørger Viktor Lindegaard og konkluderer:

- Nu tror jeg snart, vi får sparket.

Om det er udsigten til den øgede konkurrence, der trykker, er uvist. Men i hvert fald skruer de to i ugens podcast op for charmen og konkluderer, at de fuldstændig har misset Christian Eriksensens skifte fra Tottenham til Inter, for som de siger - så er Melfar Posten deres eneste nyhedskilde.

- Det er derfor, det er så træls at snakke med nogen udenfor kommunen om international politik og sådan noget, for vi aner ikke, hvad de snakker om. Vi er bare sådan "jaja, men kan i huske dengang nogen faldt foran rådhuset?".

Hør også, hvorfor Middelfart er fodboldspilleren Messis yndlingsferiested og om, hvordan Mogens Lykketoft egentlig blev kendt blandt borgerne i Middelfart i den seneste udgave af Ugen med Viktor og Victor.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

20-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Gymnasiedrengene Victor Kronborg Tørnæs (t.v.) og Viktor Lindegaard (t.h.) klar med endnu en podcastepisode Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Underkendt i klagenævn: Strid om skilte ved spisested har varet i tre år

Annonce