Annonce
Middelfart

Viktor og Victor til musical: - Der bliver ikke lagt fingre imellem

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Melfar Postens unge podcastere Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er i denne uge rykket ud af studiet og ind i et omklædningsrum på Vestre Skole.

Årsagen er, at Ungdomsskolens musical - "Popstars the 90's musical" er lige på trapperne, og den har de to sat sig for at blive klogere på.

I omklædningsrummet får Viktor og Victor besøg af skuespillerne Emil og Jonas og af danseren Johanne, der fortæller om arbejdet med musicalen, som har premiere lige om lidt.

Selv om ingen af de to podcastere havde deres gang i 90'erne, har de let ved at lade sig rive med af Britney Spears- og Back Street Boys-sangene. De har bare knapt så let ved at indrømme det.

- Jeg er ikke meget for at sige det, men de der boybands, de kunne noget, indrømmer Viktor Lindegaard.

Og så har musical-instruktør Carsten Friis fået to nye fans i Viktor og Victor.

Hør mere om Viktor og Victors besøg i kulissen i denne uges udgave af "Ugen med Viktor og Victor".

"Popstars the 90's musical" spiller tirsdag 3 marts til lørdag 7. marts. Billetter købes på midspar.dk.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

20-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i den ugentlige podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs kaster sig ud i at lave en podcast om: "Ugen, der gik i Middelfart" - set gennem Melfar Posten. I denne uge har de skiftet studiet ud med et omklædningsrum på Vestre Skole. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Politisk flertal vil forhindre betaling for vælgererklæringer

FC Fredericia For abonnenter

Eftertanker om FC: De næste to uger definerer sæsonen

Annonce