Annonce
Fredericia HK

Vilde fiskere venter på FHK: De kommer for at slå ihjel

Kasper Young kender udmærket Lemvig, for han har spillet deroppe i fire sæsoner. Han forventer en ren krig, når FHK besøger dem. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Fredericia HK møder Lemvig-Thyborøn på udebane fredag aften. Fløjspiller Kasper Young har spillet for modstanderen i fire år, og han forventer et slag på halgulvet.
Annonce

Fredericia: Det bliver ikke ligefrem et stykket ballet, der kommer til at udspille sig på gulvet i Lemvig Idræts- og Kulturcenter fredag aften klokken 19.30.

Her tager hjemmeholdet Lemvig-Thyborøn imod Fredericia HK.

Fløjspiller Kasper Young har spillet i Lemvig, og han har en klar forventning om, hvad der venter gæsterne.

- De kommer med 100 kilometer i timen. Og de kommer for at slå ihjel, så det bliver nok ikke kønt, siger han og smiler.

Kasper Young spillede i Lemvig-Thyborøn i fire sæsoner, før han skiftede til FHK. Deroppe blev det både til op- og nedrykninger, og Young boede og arbejdede deroppe.

- Det er et lille samfund, hvor man kender hinanden, og hvor man holder sammen. Sådan en fredag aften, hvor der er mulighed for at drikke nogle øl, bliver der knald på, siger Young.

- De er nogle vilde fiskere, konstaterer han.

De er nogle vilde fiskere.

Fløjspiller Kasper Young om folk i Lemvig

Annonce

De tunge drenge

Krig, mord og vilde fiskere til trods, vil det være en skuffelse, hvis FHK tager til Lemvig og kommer hjem igen uden to point. Lemvig-Thyborøn er på næstsidstepladsen i ligaen med fire point, og det er et af de hold, som man på forhånd med ro i maven ville kunne placere under FHK, når det hele gøres op næste år.

- Vi er et bedre hold end dem. Det kan man se bare ved at kigge i tabellen, hvor vi har ni point og de har fire. De har måske et par større stjerner end os, men vi har et bredere hold, siger Kasper Young.

Han peger på Jonas Langerhuus og Rasmus Porup som de to tunge drenge i truppen. Henholdsvis højre og venstre back med 102 mål tilsammen for de første 11 spillede kampe.

- På papiret skal vi have de to point, og det er dem, vi kommer derop efter. Det vil være en skuffelse at tabe, men jeg tror, at det kommer til at gøre ondt at få dem, siger Kasper Young.

Med en sejr har FHK distanceret Lemvig-Thyborøn med syv point og potentielt sidstepladsen Nordsjælland med ni. Dermed er den direkte nedrykning passé, mens et nederlag vil gøre ondt i selvtilliden.

- Det gør altid ondt at tabe, men at tabe til Lemvig vil gøre mere ondt. Et nederlag i Aalborg er hvad, der kan ske. Men i den her kamp fornemmer vi, at der er point at hente, siger Kasper Young.

Kampen begynder klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce