Annonce
Børkop

Vinterhalvåret betyder nye tider i kirken

Præst Verner Helwig Pedersen foran Gauerslund Kirke, som sammen med Brejning Kirke har fået nye tider til gudstjenesten. Det er op grund af vintermørket, der nu sker en ændring. Arkivfoto

Gauerslund/Brejning: Den mørke tid er over os, og det betyder ændrede gudstjenestetider i Gauerslund sogn.

Gauerslund sogn har i sommerhalvåret haft gudstjenestetider klokken 9 og 10.30, men i vinterhalvåret ændres tidspunkterne til klokken 9.30 og 11. På søn-og helligedage, hvor der kun er én gudstjeneste i én af kirkerne, er tidspunktet klokken 10. Minus dog en enkelt søndag, nemlig 27.oktober, da det er i den weekend urene stilles tilbage, så her er gudstjenesten sat til klokken 11.

- Ændringen af gudstjenestetider i vinterhalvåret skyldes, at vi går mod den mørke tid. Og for dem, der sætter pris på, det er lyst, når der er gudstjeneste, kan en halv time senere for den tidlige gudstjeneste være lettere at overskue om vinteren til forskel for sommeren, forklarer Verner Helwig Pedersen, der er sognepræst.

Når en tredje præst er ansat, vil vedkommende indgå i rulleplanen for afholdelse af gudstjenesterne.

De nye tider vil løbe frem til 1. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce