Annonce
Erhverv

Virksomhed vinder gazelle-pris for fjerde år i træk og har netop vundet en stor ordre i Norge

Process Engineering vandt Erhvervspris 2015 i Fredericia, som indehaver Poul B. Jakobsen var på scenen for at modtage. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Process Engineering vil skabe vækst ved blandt andet at gå ind i en række nabolande og Irland.

Annonce

Fredericia: Konsulentvirksomheden Process Engineering med hovedkontor på Strevelinsvej kan for fjerde år i træk glæde sig over virksomhedens vækst, som resulterer i, at Process Engineering for fjerde gang i træk kan modtage mediet Børsens Gazelle-pris.

Process Engineering satte i 2014 en vækststrategi i værk, som blandt andet handler om, at virksomheden skal have 100 medarbejdere ved udgangen af 2018.

- Vi har netop i dag skrevet kontrakt med nummer 100. Når man lever af at sælge timer, og vi kun ønsker, vores medarbejdere arbejder 37 timer, er antallet af medarbejdere nærmest lig med omsætningen, siger direktør i Process Engineering Poul Bernstorff Jakobsen.

Virksomheden har desuden i år modtaget certifikat fra "Great place to work", som blandt andet bygger på en vurdering af arbejdspladsen fra medarbejderne.

Annonce

Satser på nabolande og Irland

Poul Bernstorff Jakobsen forventer, virksomheden kan fortsætte sin vækst de kommende år. Process Engineering har netop fået en ordre fra Tine Mejerierne i Norge.

- Vi skal lave en gennemgang af deres forskellige mejerier i Norge, som der måske skal laves ændringer på. Det er begyndelsen på en opgave, som vi forventer kan vokse. Tine Mejerierne er en stor spiller i Norge og er landets svar på Arla Foods i Danmark. Desuden har vi fået en mindre opgave for Hennig-Olsen Is i Norge, fortæller Poul Bernstorff Jakobsen.

Process Engineering satser på at udvide aktiviteterne i følgende lande: Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Irland.

- Irland har en del mejeri- og farmaceutisk industri. Desuden bruger en del amerikanske virksomheder Irland som brohoved ind i Europa, og med Brexit har englænderne spillet sig ud af Europa, siger Poul Bernstorff Jakobsen.

I øjeblikket er Process Engineerings største projekt genopbygningen af et raffinaderi i Kalundborg for Avista Oil. Desuden har virksomheden store opgaver for Dupont i Grindsted og Arla Foods.

- Alle vores fem kontorer har vækst i antal ansatte. Det er nok, fordi vi er blevet mere synlige på markedet med vores store projekter, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Værtshus er corona-ramt og holder lukket: - Mange er desværre ligeglade og fortsætter over på et andet værtshus

Fredericia

Tak for kaffe: Ølbrygger åbner kafferisteri i Fredericia

Annonce