Annonce
Erhverv

Virksomhedsejer er ikke tilfreds med oplæg i sag om omstridt lokalplan: - Vi synes lidt, det er en lappeløsning

Kostumebutikken og webshoppen Temashop i Pjedsted vil gerne bygge en lagerhal mere, men en lokalplan med en indtegnet ringvej står i vejen. Nu kan en løsning være på vej. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

En lokalplan med en indtegnet ringvej står i vejen for webbutikken Temashops ønske om udvidelse. Nu er en løsning måske på vej.

Annonce

Pjedsted: Kostumevirksomheden Temashop vil gerne udvide lageret på Østerskovvej, men som avisen tidligere har skrevet, står en lokalplan fra 1980'erne i vejen.

Her er der nemlig tegnet en ringvej ind, som betyder, at der ikke er plads til en lagerbygning mere bag Temashops lokaler. Men nu kan der måske være en løsning på vej.

Fredericia Kommune og Temashops indehaver Daniel Diness Andersen er nemlig løbende i kontakt med hinanden for at finde en løsning, og Fredericia Kommune er kommet med et oplæg,

- Det handler om, hvor meget plads vi skal bruge til at lave vejen, og der kan vi nok bruge mindre plads (end der er tegnet ind i lokalplanen, red.). Det er helt normalt, når man tegner vejudlæg, at man tegner god plads, fortæller konstitueret koncernchef i Teknik og Miljø René Olesen.

Generalforsamling

Bredstrup/Pjedsted Beboerforening har for nylig holdt generalforsamling.Her trådte Peter Koller ud af bestyrelsen. Han blev afløst af Jakob Stougaard Thomsen. Peter Koller fortsætter som suppleant.

Omkring 35 mødte op til generalforsamlingen og fællesspisning.

Annonce

Beboerforening ønsker at bevare vej

Indehaver af Temashop Daniel Diness Andersen er dog ikke helt vild med oplægget fra Fredericia Kommune. Han havde håbet, at ringvejen kunne skrives ud af lokalplanen.

Det bakker Grundejerforeningen Landsmosen op om, mens Bredstrup/Pjedsted Beboerforening foretrækker at bevare ringvejen. Deres begrundelse er, at en ringvej i fremtiden ville kunne aflaste hovedfærdelsåren i Pjedsted; Stationsvej.

- Vi arbejder konstruktivt med en løsning, men vi synes lidt, det er en lappeløsning. Vi overvejer stadig vores muligheder meget kraftigt. Vi er glade for, man prøver at finde en løsning, men vi vil gerne se det i et større perspektiv, siger Daniel Diness Andersen.

Bredstrup/Pjedsted Beboerforening har for nylig holdt generalforsamling, hvor lokalplanen med den omdiskuterede vej også blev debatteret.

- Vi går stadig ind for at bevare vejen. Men vi presser ikke på for, den skal laves nu, fortæller formand for beboerforeningen Karen Pagh.

Ringvejen er tegnet ind i lokalplanen, men der er ingen aktuelle planer fra Fredericia Kommunes side om at anlægge vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce