Annonce
Erhverv

Virksomhedsindehaver: Man skal selv slå dørene ind

Jacob Gerdes købte sig sidste år ind i Vejle-virksomheden UB-let, som siden har skiftet navn til Immo. PR-foto
Virksomheden Immo, som arbejder med motoriserede hjælpemidler, er i gang med en turnaround. Det fortæller indehaver Jacob Gerdes om til et iværksætterarrangement.
Annonce

Fredericia: - For at dreje butikken rundt er man nødt til selv at slå dørene ind og fortælle om sit produkt.

Sådan fortæller Jacob Gerdes, som sidste år overtog 90 procent af aktierne i Vejle-virksomheden UB-let, som siden er omdøbt til Immo.

Onsdag aften fortæller han lokale iværksættere om Immos igangværende turnaround, og hvordan man transformerer en virksomhed fra fokus på salg til private til fokus på salg til virksomheder.

Jacob Gerdes drev i en årrække en installationsforretning i Fredericia, som han efterfølgende solgte til Caverion, hvorefter han var driftdirektør på Fredericia Havn. I 2018 overtog han UB-let, som dengang hovedsageligt var en scooterfabrikant, som han beskriver det.

I dag er virksomhedens målsætning at være ekspert i motoriserede hjælpemidler og skabe bedre arbejdsmiljø på arbejdspladser med tunge løft, vrid eller andre udfordringer, der kan give slidskader og andre udfordringer med arbejdsmiljøet.

Annonce

Aflastning af arbejdsmiljø

Virksomheden har dermed udvidet sine produkter og deres anvendelse, og det kræver nye kunder, som kan aftage produkterne. Her kommer det med at slå dørene ind hos nye kunder og fortælle om sine produkter. Derfor har Immo nu samlet sine produkter i tre ben.

Et ben er udstyr, som kan sælges som underleverandør til bilbranchen. Et andet er skræddersyede maskiner, som kan aflaste arbejdsmiljøet.

- Der er en stigende efterspørgsel på det marked. Det kan være virksomheder, som har fået et påbud og efterspørger en motorriseret løsning, som ikke findes. Her kan vi bistå med en specialløsning, der kan være med til at fastholde ansatte på arbejdsmarkedet og nedbringe sygefraværet, fortæller Jacob Gerdes.

Immos tredje ben er "rehab", som er hjælpemotorer til kørestole.

Immo havde ni ansatte, da Jacob Gerdes overtog virksomheden, og har i dag 15 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Til sommer skal madrester i poser i nye spande: Fredericias rester skal til Holsted og forvandles til pulp

Danmark

Det skal nok gå gutter

Fredericia

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Fredericia For abonnenter

Da Fredericia gik i corona-rødt: - Lige pludselig løb vi rigtig hurtigt

Annonce