Annonce
Børkop

Visens Skib udsætter jubilæumssommertogt til Brejning Lystbådehavn

Visens Skib udsætter jubilæumssommertogtet efter 20 års sang og musik langs de danske havnemoler. Brejnings Lysebådehavn må derfor vente på Visens Skib frem til 2021. Arkivfoto: Visens Skib
Da forsamlingsforbud og afstanden mellem de syngende tilhørere ikke med sikkerhed kan blive overholdt på havneområder, har arrangørerne på Visens Skib valgt at udsætte årets jubilæumstogt og i stedet vende tilbage i sommeren 2021.
Annonce

Brejning: Visens Skib skulle efter planen lægge til kaj i Brejning Lystbådehavn tirsdag 7. juli og underholde med sang og musik, men den plan er sløjfet, da skibets sommertogt udsættes til sommeren 2021 grundet coronatruslen.

Det var ellers et jubilæums år for Visens Skib, som siden år 2000 har leveret gratis musik på havnemolerne rundt om i landet.

Men på grund af at forsamlingsforbud og den to meters afstand mellem de syngende tilhørere ikke med sikkerhed kan blive overholdt på de offentligt tilgængelige havneområder, har arrangørerne bag valgt ikke at gennemføre jubilæumssommertogtet i år. Også en samtale med Rigspolitiets hotline har skubbet beslutningen i den retning.

- Vi er virkelig meget kede af situationen og håber, at det kan lade sig gøre at gennemføre et forsinket jubilæumstogt med Visens Skib i sommeren 2021, og at havnene og vores mange glade tilhørere til den tid vil modtage os lige så begejstret, som de plejer, skriver Leni Petersen og Niels Skouby, der henholdsvis er fra Søfartsstyrelsen og kaptajn på Visens Skib i en pressemeddelelse.

Vises Skib er en frivillig forening uden indtægter og spreder dansksproget sangglæde langs de indre, danske farvande i løbet af sit årlige sommertogt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Virus lagde 5. juli ned: Men der var alligevel sygebesøg rundt om

Annonce