Annonce
Trekantområdet

Visioner og ønsker skal frem på borgermøde

Ødsted-Jerlev Lokalråd har blandt andet brugt mange timer og kræfter på forskønnelsen af området ved Tommelisedammen i Ødsted. Nu er det tid til at tænke i nye projekter, der skal gøre det endnu bedre at bo i Ødsted og Jerlev. Arkivfoto: Kjeld Segalt
Ødsted-Jerlev Lokalråd inviterer lørdag 25. januar til borgermøde, hvor det handler om at komme med idéer til de to byers fortsatte udvikling og fremtid.
Annonce

Ødsted/Jerlev: Hvad kan man gøre for at gøre Ødsted og Jerlev til endnu bedre byer at bo i? Hvad mangler der? Hvad kan gøres anderledes?

Det er noget af det, Ødsted-Jerlev Lokalråd gerne vil blive klogere på, når der holdes borgermøde i Jerlev Kulturhus lørdag 25. januar klokken 10-12.30.

- Vi havde et lignende borgermøde for nogle år siden, hvor der kom flere ønsker og forslag frem. De fleste af de ønsker dengang er efterhånden ved at være ført ud i livet, så nu er det på tide at tænke i nye planer, fortæller Bent Juhl fra lokalrådets bestyrelse.

Annonce

Håber at få børnefamilier med

Lokalrådet har allerede nogle tanker og visioner. Blandt andet har bestyrelsen et stort ønske om skaffe kommunale byggegrunde i de to byer, så der bliver gode betingelser for en øget tilflytning.

- Vi kunne i lokalrådets bestyrelse godt tænke os lys på cykelstien mellem Ødsted og Jerlev. Vejle Kommune har tidligere sagt nej, da det ikke er noget, man normalt gør, men vi har ikke opgivet den idé. Cykelstien bruges virkelig meget, især af børn og unge fra Jerlev, der cykler til og fra skolen og hallen, fortæller han.

Men der må meget gerne komme nye, spændende idéer i spil.

- Der er ingen tvivl om, at vi i bestyrelsen alle er ved at være oppe i årene. Vi er måske ikke dem, der har mest føling med, hvad unge børnefamilier har af ønsker. Det kunne være rigtig fint at få nogle af dem med og høre, hvad de tænker, siger Bent Juhl.

Derfor har lokalrådet også valgt at lægge borgermødet en lørdag formiddag i stedet for en hverdagsaften for at gøre det nemmere for børnefamilier at deltage.

Lokalrådet håber på et godt fremmøde ved borgermødet, hvor der vil være rundstykker og kaffe.

- Der plejer at møde omkring 50 mennesker op. Det satser vi da også på, der kommer den her gang, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Fællessang med afstand

Fredericia

Onsdagens corona-tal: Ni personer er konstateret smittet siden tirsdag

Fredericia

Corona: Smittetal er stabilt på gymnasium - ét nyt tilfælde

Fredericia For abonnenter

De unge springer i øjnene i coronastatistikken: Indtager en kedelig førsteplads i Fredericia

Annonce