Annonce
Fredericia

Vivaldi får igen glad smiley: Har ændret procedure i alle caféer

Der hænger igen en gul kontrolrapport med en glad smiley hos Vivaldi på hjørnet af Gothersgade og Jyllandsgade. Arkivfoto: Mette Mørk

I starten af februar fik Vivaldi en sur smiley og bøde for at opbevare laks ved for høj temperatur. Nu har Fødevarestyrelsen efter et nyt kontrolbesøg igen tildelt caféen en glad smiley.

Fredericia: Smiley'en øverst på Fødevarestyrelsens kontrolrapport fra Vivaldi i Fredericia har igen et bredt smil.

Ved et ekstra kontrolbesøg 21. februar blev der fulgt op på den sure smiley og bøde på 10.000 kroner, som caféen tidligere på måneden måtte indkassere. Det skete efter, at Vivaldi have opbevaret fersk fisk ved for høj temperatur.

Ved besøget kunne Fødevarestyrelsen konstatere, at der var rettet op på håndteringen af kølevarer. Alle øvrige forhold var også, som de skulle være, og Vivaldi i Fredericia fik derfor igen en glad smiley. Det glæder udviklingschef i Vivaldi Gruppen, Thomas Munkholm, som ærgrer sig hver gang, der sker fejl.

- Nu er det ikke første gang (på landsplan red.), at vi har prøvet at klokke i det, men som man også kan se på samtlige af vores kontrolrapporter, er det noget, vi gør en dyd ud af at have styr på, siger han.

Annonce

Ny procedure skal forhindre fejl

Fejlen omkring håndteringen af den ferske fisk skyldtes ifølge Vivaldi, at der ikke var blevet lagt is ved, som man plejer. Fremover skal køkkenmedarbejdere tage laks direkte fra fryserummet og ikke længere opbevare den i kølerum. Det er en procedure, Vivaldi nu har udbredt til alle kædens caféer.

- Proceduren, vi brugte, var egentlig god nok, men i Fredericia blev proceduren ikke fulgt, og når ikke en procedure bliver fulgt, er det fordi noget glipper. Og kan det glippe i Fredericia, kan det også glippe andre stedet, siger Thomas Munkholm.

Han oplyser også, at det var caféen selv, der bad om et hurtigt opfølgningsbesøg fra Fødevarestyrelsen, så de kunne bevise, at forholdene var bragt i orden.

Fødevarestyrelsen har besøgt Vivaldi i Fredericia fem gange siden åbningen i september 2016. Udover den sure smiley, de fik 5. februar, har caféen kun modtaget glade smileys.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Ny kommunal topledelse holdt kun ét år: Gode råd til politikerne kostede 400.000 kroner

Fredericia For abonnenter

Borgmester forsvarer beslutning om to nye direktører: - Vi har lyttet til vores medarbejdere

Annonce