Annonce
112

Vold og tyverier: Mand brækkede næsen på ekskæreste

Flere voldssager prægede politi-døgnet i Fredericia. Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: En 28-årig mand kom lørdag op at diskutere med sin ekskæreste på 23 år, og det endte voldeligt, fremgår det af politiets døgnrapport.

Manden slog ifølge poltiet ekskæresten, så hun brækkede næsen og fik hjernerystelse. Episoden skete på en parkeringsplads på Møllebo Allé i Erritsø.

- Vi mangler at få fat i manden, men vi ved, hvem han er, siger politikommissær Jesper Duus fra Sydøstjyllands Politi om episoden, der blev anmeldt lørdag klokken 20.10.

På værtshuset Sidesporet i Vesterbrogade var næverne også fremme lørdag aften klokken 19.10. Her blev en 40-årig mand fra Ullerslev på Fyn tildelt et knytnæveslag og fik et blå øje. Gerningsmanden er endnu ukendt, men beskrives 45-50 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, hvid hudfarve og gråt hår og tatoveringer på halsen. Han bar en hvid skjorte.

Et indbrud er anmeldt fra en villa på Asser Jensens Vej i Fredericia, og det er sket lørdag mellem klokken 11 og 20.30. Gerningsmanden kom ind via et badeværelsesvindue, og der er stjålet for cirka 28.000 kroner i kontanter plus et 55 tommer fladskærms tv og smykker.

Lørdag aften klokken 21.50 var der også tyveriforsøg fra Netto på Nymarksvej. En 47-årig mand fra Fredericia forsøgte at forsvinde fra butikken med en indkøbsvogn fyldt legetøj for i alt 1500 kroner uden at betale. Men han blev taget på fersk gerning og er sigtet for tyveri. Alle varerne blev returneret til Netto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Byrådet mangler at svare på flere spørgsmål om købet af Voss-grunden

Læserbrev: Et enig byråd har 3. februar købt den gamle Voss-grund for 31,5 millioner kroner, og borgmester Jacob Bjerregaard er tilsyneladende en glad mand, for på Fredericia Kommunes hjemmeside kan man se, at han tilsyneladende ser rigtig mange muligheder i denne grund. I forhold til købet af grunden står jeg blot tilbage med en hel masse spørgsmål, som jeg håber, dels vores borgmester, men også det enige byråd vil gøre byens borgere og i særdeleshed undertegnede klogere på. - Den offentlige grundværdi for grunden er 4.816.600 kr. Hvad er det, der gør, at byrådet synes den er 6,5 gange så meget værd som den offentlige grundværdi? - Den pågældende grund vurderes til at have en V2-forurening. Det vil sige, at det vurderes, at jordforureningen er af en sådan art og koncentration, at forureningen kan have skadelig virkning på mennesker og dyr. Hvad vil det samlede byråd så bruge grunden til? - Hvis grunden er så forurenet, har man som samlet byråd så tænkt sig at sende regningen for oprensningen videre til kommunens borgere ved at bruge kommunale skattekroner på at oprense en grund for en virksomhed? - Er det samlede byråd så forhippet på at tiltrække virksomheder og være "virksomhedsvenlig", at de er klar til at betale med borgernes skattekroner, når virksomheder har svinet nærmiljøet til? - Hvorfor har det samlede byråd valgt at købe en forurenet grund til en pris der er 6,5 gange højere end den offentlige grundværdi? Hvad er meningen, og hvad skal forblive usagt? På det seneste synes jeg personligt, vi har set adskillige sager, hvor det kan undre mig, at det er kommet så vidt. Jeg forstår ikke, at vi kan have et så enigt byråd med alle de "dårlige" sager. Vi mangler nogen, der vil stille de vigtige spørgsmål og ikke bare sidde og nikke med når beslutningerne skal tages i byrådssalen. Ved seneste kommunalvalg gik jeg til valg på, at jeg ønsker langt mere åbenhed og gennemsigtighed, og det kommer jeg også til at gøre i 2021. Tydeligt er det også, at der er brug for fornyelse i byrådet, brug for nogen der er lidt alternative i forhold til det nuværende byråd. Nogen der vil stille de nødvendige spørgsmål, så kommunens borgeres skattekroner ikke bliver brugt på ting, hvor en ekstraregning der burde være kendt ikke bliver nævnt eller taget med i beslutningsprocessen. Der er brug for et byråd, hvor uenighed ses som en kilde til at blive klogere, og ikke som noget der er farligt. Hvorfor bliver de nødvendige spørgsmål ikke stillet, så vi ikke ser disse "dårlige" historier?

Fredericia

I konkurrence med etablerede spisesteder: Ros har fået en rosende modtagelse

Annonce