Annonce
112

Voldsepisode i Munkegade opgraderet til drabsforsøg: 26-årig sigtet for at kvæle kvinde med ledning

Sådan så det ud i området tre timer efter, politiet modtog en anmeldelse om huspektakel på Klostergade.Foto: Søren Gylling
Hvad der tirsdag blev betegnet som en voldsepisode i en lejlighed på Klostergade, blev onsdag opgraderet til at være et drabsforsøg. En 26-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter han ifølge sigtelsen mod ham forsøgte at kvæle en 29-årig med en ledning.
Annonce

Kolding: Når en sigtet sidder på anklagebænken iført en blå dragt, der minder om hospitalstøj, kan man være ganske sikker på, at der er sket noget alvorligt. Den sigtedes eget tøj er i de tilfælde blevet konfiskeret og tjekket for dna-spor.

Det var også tilfældet, da en 26-årig mand blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag formiddag.

Manden var nemlig en af de to mænd, der blev anholdt i forbindelse med en voldsepisode i området omkring Munkegade og Klostergade tirsdag. Episoden er desuden blevet opgraderet fra at være vold til ifølge sigtelsen at være et forsøg på drab. Ifølge politiet skulle den 26-årige have en relation til den 29-årige kvinde, der var offer for det formodede drabsforsøg.

Af sigtelsen mod manden, som anklager Stina Thorgaard Bach læste op, fremgik det nemlig, at han forsøgte at kvæle en 29-årig kvinde i hendes lejlighed på Klostergade. Ifølge sigtelsen forsøgte den 26-årige først at kvæle kvinden ved at binde en ledning rundt om halsen på hende og trække i den, hvorefter han forsatte med at kvæle hende med hænderne.

Samtidig fremgik det af sigtelsen, at den 26-årige forsøgte at "putte noget i munden på hende for at få hende til at holde mund".

Annonce

Dørene blev lukket

Drabsforsøget skete ifølge sigtelsen cirka klokken 09.48 tirsdag, og den 26-årige blev anholdt omkring klokken 13.00 samme dag.

Ifølge sigtelsen skulle drabsforsøget være blevet begået i forening med en anden mand på 27 år, som også blev anholdt tirsdag. Han blev dog ikke fremstillet i grundlovsforhøret. Den 26-årige undrede sig over, at den 27-årige ifølge sigtelsen skulle have medvirket til drabsforsøget.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, men Stina Thorgaard Bach oplyste efter grundlovsforhøret, at den 26-årige mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fredericia For abonnenter

FHK's liga-ambitioner fik første prioritet da FIC skulle bygges om - bredden måtte vente

Annonce