Annonce
112

Voldsomt røveri lørdag aften: 33-årig overfaldet af 10 personer og slået med baseballbat

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: Dagen fik en særdeles kedelig afslutning, da en 33-årig fra Fredericia lørdag aften var på vej hjem via Lumbyesvej.

Omkring klokken halv tolv blev han overfaldet i en tunnel af omkring 10 personer. Her blev han blandt andet slået med et baseballbat i både hovedet og på låret. I forbindelse med overfaldet blev den 33-årige desuden frarøvet sit ur.

Gerningsmændende beskrives som personer med anden etnisk baggrund, men derudover har politiet på nuværende tidspunkt ikke mange oplysninger at efterforske ud fra.

- Derfor kunne vi godt tænke os at komme i kontakt med nogle, som eventuelt har set noget, der er sket dernede i aftes på eller omkring Lumbyesvej omkring halv tolv, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Lars Grønlund.

Den lokale mand, der blev overfaldet, anmeldte overfaldet klokken 23.37. Ifølge vagtchefen var han efter overfaldet forbi skadestuen for at blive behandlet, fordi han blandt andet blødte fra hovedet. Manden har dog været ved bevisthed under hele overfaldet, og han blev udskrevet umiddelbart efter behandling. Dog har han formentlig fået en hjernerystelse, oplyser vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

I stedet for en ny bro skal der anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro

Læserbrev: Det er helt forkerte betragtninger, der ligger til grund, når der lægges op til en ny Ny Lillebæltsbro og dermed til yderligere at lægge beslag på naturværdier til fordel for gigantiske bro- og vejprojekter på bekostning af reel livskvalitet. Hvor bliver klimaudfordringerne af i denne debat? Der går desværre fortsat alt for megen monumentalisme og "se-mig-her-projekter" i politikerne: "Se JEG har været. De bygger et monument for mig". Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der i stedet sættes fokus på kvalitet frem for kvantitet - livskvalitet frem for vækst. Og det ud fra den simple betragtning, at det er vi nødt til, hvis menneskeheden skal overleve blot et par generationer endnu. "Det er", med Steen Hildebrandts ord (professor emeritus og adjungeret professor, red.), "ikke længere nok med en retningsændring. Det er nødvendigt med en total reorganisering af det samfund, den vestlige verden har indrettet sig på." Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der tænkes mere i mindre, simplere og nærværende projekter. Vi bliver nødt til at skære ned på vores forbrug, slagte den hellige ko "vækst", fjerne pseudoarbejde, nedsætte arbejdstiden og fordele arbejdet på alle ressourcekompetencer som et skridt i en ny retning og tankegang. Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der som led i en ny strategi i stedet for overvejelser om en ny broforbindelse anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro, vel vidende at den ikke væsentligt vil kunne aflaste fremtidens forventede trafikstigning. Det skal den heller ikke: Den trafikstigning skal vi helt undgå at skabe. Giv dig tid. Brug din cykel, gå, benyt toget og nyd samvær med nye mennesker og vær med til at højne fysisk og psykisk folkesundhed.

Annonce