Annonce
112

Voldsomt røveri lørdag aften: 33-årig overfaldet af 10 personer og slået med baseballbat

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: Dagen fik en særdeles kedelig afslutning, da en 33-årig fra Fredericia lørdag aften var på vej hjem via Lumbyesvej.

Omkring klokken halv tolv blev han overfaldet i en tunnel af omkring 10 personer. Her blev han blandt andet slået med et baseballbat i både hovedet og på låret. I forbindelse med overfaldet blev den 33-årige desuden frarøvet sit ur.

Gerningsmændende beskrives som personer med anden etnisk baggrund, men derudover har politiet på nuværende tidspunkt ikke mange oplysninger at efterforske ud fra.

- Derfor kunne vi godt tænke os at komme i kontakt med nogle, som eventuelt har set noget, der er sket dernede i aftes på eller omkring Lumbyesvej omkring halv tolv, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Lars Grønlund.

Den lokale mand, der blev overfaldet, anmeldte overfaldet klokken 23.37. Ifølge vagtchefen var han efter overfaldet forbi skadestuen for at blive behandlet, fordi han blandt andet blødte fra hovedet. Manden har dog været ved bevisthed under hele overfaldet, og han blev udskrevet umiddelbart efter behandling. Dog har han formentlig fået en hjernerystelse, oplyser vagtchefen.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

Annonce