Annonce
Trekantområdet

Zootopia byder gæsterne indenfor igen næste fredag

Fra fredag 29. maj kan gæsterne igen kigge ind til dyrene i Zootopia. Her kan de blandt andet se det nye kamelføl Sophie. Foto: Zootopia
Fredag 29. maj kan gæsterne igen komme ind at se på brillebjørne, løver og alle de andre dyr i Zootopia. Dermed kommer der endelig penge i kassen hos dyreparken, hvor pengene i lang tid kun er gået den anden vej.
Annonce

Givskud: De glæder sig til langt om længe at komme i gang med sæson 2020.

Fredag 29. maj klokken 10 åbner Givskud Zootopia efter at have været lukket i to måneder. Planen var oprindeligt, at sæsonen skulle startes lørdag 4. april, men det blev der sat en effektiv stopper for med restriktioner indført for at begrænse coronasmitten.

Nu mener politikerne, der er så godt styr over smitterisikoen, at et mere normalt liv igen kan begynde i det små. Onsdag aften blev politikerne blandt andet enige om, at museer og zoologiske haver må genåbnes.

Men for eksempelvis Zootopia er det ikke noget, der kan gøres fra første dag.

- Nej. Vi skal bruge fem arbejdsdage på at kunne være klar til at tage imod gæsterne. De fleste af medarbejderne sidder for øjeblikket på deres fingre derhjemme. De kan selvfølgelig rykke hurtigt, men det er ikke nok til, at vi kan åbne, siger Zootopias administrerende direktør Richard Østerballe.

Annonce

Nej til halv åbning

For med til en god oplevelse i Zootopia hører også, at der er mulighed for at at kunne købe is, kaffe pølser og så videre i kiosker og resturanter rundt om i parken.

- Der er for øjeblikket intet i vores kiosker og restauranter. Det skal vi have fyldt op, så vi kan ikke bare lukke portene op samme dag, som politikerne giver grønt lys, siger Richard Østerballe.

En tur i Zootopia er en helhedsoplevelse, hvor mange elementer skal være til stede for at give gæsterne de bedste muligheder for en god oplevelse. Derfor har Zootopia også sagt nej tak til at åbne allerede i sidste uge.

Her kunne man sammen med Knuthenborg få tilladelse til at lade gæster køre rundt parken i egen bil.

- Vi vurderede imidlertid, at det logistisk ville blive meget kompliceret og svært at gennemføre en delvis åbning. Vores park er anderledes indrettet end Knuthenborg, og derfor kan vi ikke bare gennemføre samme model, siger Richard Østerballe.

Samtidig mente han ikke, at man kunne tage fuld pris af gæsterne, så økonomien kom ikke til at hænge sammen.

Det gør den fra på fredag 29. maj

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Fredericia

Privatskoler har succes med virtuel kontakt til de små: - Vi har fokus på det sociale

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce