Lido Catering overtager Britts Madsted

Bettina Østergaard fra Lido Catering bliver ny daglig leder, mens Britt Hansen omvendt lægger ledelsesrollen fra sig. Hun fortsætter som medarbejder hos Lido Catering. Foto: Jørgen Flindt

Lido Catering overtager Britts Madsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver Lido Catering, som overtager Britts Madsted. Lido Catering byder på mad ud af huset til både private og firmaer.

Børkop: Britt Hansen fra Britts Madsted har valgt at trække sig mere tilbage, og i hendes lokaler på Søndergade dukker et firma op, der ellers lige for tiden ligger i Vinding i Vejle.

Lido Catering.

- Vi har brug for meget mere plads end de lokaler, vi har nu på Andkærvej. Og dem får vi her. Her er alt det, vi skal bruge. Masser af lagerplads, store køkkener, og mulighed for at udvide med en delikatessebutik, siger Bettina Østergaard, der er daglig leder af Lido Catering.

En del af Lido Caféen

Lido Catering er, som navnet antyder, en del af Lido Caféen i Vejle. Herfra har man det seneste års tid udvidet forretningsdelen med mad ud af huset, og det går over stok og sten. Blandt andet leverer firmaet mad til Vejle Boldklub, deriblandt spillerne.

Så Lido Catering har ledt efter egnede lokaler, og da Britt Hansen fra Britts Madsted i forvejen var langt i tankerne om at lukke af helbredsmæssige årsager, var der ikke langt fra tanke til handling.

- Vi er klar til at åbne i Børkop fra på mandag (den 3. september, red), og man vil, ganske som hos Britts Madsted, kunne komme ind fra gaden og købe madpakker og dagens ret. Dagens ret vil læne sig opad det, som vi alligevel skal lave til de madordninger, vi leverer til firmaer, forklarer Bettina Østergaard.

- Og ganske som hos Britts Madsted satser vi benhårdt på gode råvarer. Vi køber ikke snittede grøntsager og færdiglavede dressinger. Vi laver selv det hele fra bunden, siger hun videre.

Britt fortsætter som ansat

Britts Madsted lå i snart fire år i Ny Boder i Børkop, men har i over to år haft til huse i lokalerne på Søndergade 108. Men Britt Hansen har ønsket at trække stikket mere ud.

- Der har ikke været andre muligheder, for ellers kommer kroppen til selv at sige fra. Det har været seks dejlige år, men også seks hårde år med mange timers arbejde og masser af tanker i hovedet. Jeg har behov for, at jeg kun skal arbejde 37 timer om ugen, siger hun.

Hun fortsætter som medarbejder i Lido Catering, hvor hun får ansvarret for smørrebrødsafdelingen.

- I første omgang holder jeg dog en del ferie. Jeg skal lige lappes sammen, siger hun.

Lido Catering åbner dørene mandag den 3. september. Der vil være gang i ovne, gryder med mere hver eneste dag, da Lido Catering leverer mad ud af huset alle ugens dage.

Lido Catering overtager Britts Madsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce