Pindsvin, fugle og insekter vil få bedre kår

Disse pindsvin bor i haven hos familie Treullé i Børkop. For her er nemlig lavet et, skal vi kalde det, pindsvinehotel, hvor pindsvinene er velkomne til at flytte ind i. Og det har de gjort i mange år. Derfor kunne Vivi Treullé opleve dette syn, da en mor havde tre unger med, den ene endda båret nænsomt i munden. Privatfoto

Pindsvin, fugle og insekter vil få bedre kår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bionetværk Børkop - det levende 7080 vil sætte fokus på at få flere endnu mere levende haver og fællesarealer i 7080.

Børkop: Et nyt lokalt netværk har set dagens lys. Et netværk, der har til formål at øge biodiversitetet i hele 7080-området samt Smidstrup og Skærupområdet.

- Vi vil gerne styrke kendskabet til biodiversiteten. Der er ingen af os, der er eksperter på området, men vi er interesseret i at lære mere om det. Og vi har alle lidt småerfaring med selv at lave lidt forskellige tiltag i haven eller fællesarealet derhjemme. Og ved at mødes, kan vi uddele erfaringer, siger Christian Treullé, der er en af bagmændene bag den nye gruppe, som har fået navnet: Bionetværk Børkop - det levende 7080.

Den lille gruppe arbejder ud fra, at tingene skal være lavpraktiske.

- Det skal være nemt at gå til, og planen er, at vi man kan mødes til nogle oplæg samt mødes i forskellige haver, og på den måde få inspiration af hinanden. Det bliver ikke noget med, at vi skal på lange inspirationsture til haver langt væk. Det skal være sådan, at man kan cykle dertil. Længere væk må det ikke være, siger han.

Interesse for det

Indtil videre er gruppen stadig en gruppe, men det er planen, at der skal stiftes en forening. Og der er interesse for det.

- Vi er fire, som fandt ud af, at vi har samme interesse for biodiversitet, men vi prøvede at spørge ud på Facebook, om der er andre, som har samme interesse, og omkring tyve svarede positivt tilbage på, at de gerne vil høre mere om vores tanker og måske deltage, siger Christian Treullé.

Hvis man har interesse i at høre mere om, eller deltage i Bionetværk Børkop - det levende 7080, kan man kontakte Christian Treullé på mail: ctreulle@yahoo.com

Pindsvin, fugle og insekter vil få bedre kår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce