Stort og småt blev vendt ved kaffemødet

Karsten Venborg fra Høll var første mand, der havde et spørgsmål. Om fliser ved stranden i Høll. Foto:Yilmaz Polat

Stort og småt blev vendt ved kaffemødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedre adgangsvej til stranden. Stank af gylle. Skolens størrelse. Frygt for vindmøller. Mange emner blev luftet ved borgemesterens kaffemøde i Børkop.

Børkop: Når over 50 borgere møder frem til to timer med kaffe og debat, så bliver der luftet mange tanker, ideér og frustationer. Det skete også i Børkop, da borgmester i Vejle Kommune Jens Ejner Christensen (V) holdt kaffemøde kulturhuset Markant.

Det allerførste emne, som kom på bordet, var afledt af den pragtfulde sommer, vi har haft.

- Den varme sommer har betyder, at rigtig mange turister har besøgt Hvidbjerg-området, og mange af dem har parkeret ved Båskærvej i Høll, for her ligger en p-plads. Men de sidste 40 meter hen mod stranden er ikke fremkommelige, hvis man har svært ved at gå. Derfor har vi et beskedent ønske om, at der kan lægges fliser på de sidste fyrre meter ned til stranden. Vi har forlagt teknisk forvaltning idéen, men de svarede kun tak for henvendelsen med et navnløst svar. Og siden hørte vi ikke mere, sagde Karsten Venborg Pedersen, der selv bor i Høll.

Borgmesteren lovede at tage idéen med til forvaltningen.

Gylle og vindmøller

Og dermed var debatten ellers i gang. Der blev snakket om mange ting. Om en vej direkte fra motortrafikvejen til motorvejen ved Grøndalsvej. Der var også borgere, som luftede frygt for planer om vindmøller ved motorvejen ved Store Velling og Skærup.

- Det kan jeg bestemt mane i jorden. Det er ikke noget, vi på nogen måde lægger op til i byrådet, svarede borgmesteren.

Også lugten af gylle, ønsket om mere hensyn til lodsejerne i området, oversvømmelse på Vandværksvej i Brejning, Englystskolens størrelse, trafiksikkerhed og meget andet blev vendt med borgmesteren.

Han lovede intet, men det var heller ikke konceptet.

- Møderne handler om, at jeg kan lytte og eventuel tage ting med videre. Det var et pragtfuldt møde. Der mødte mange frem, og der var endda tid til en helt almindelig debat, hvor borgerne også bød ind hen over bordene, sagde Jens Ejner Christensen, da mødes var slut.

Stort og småt blev vendt ved kaffemødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce