Trods hedebølge og byggerod: Ingen maveplasker til svømmehallen

Trods byggerod er svømmehallen sluppet nådigt. Mange springer ud i bølgerne blå. Arkivfoto

Trods hedebølge og byggerod: Ingen maveplasker til svømmehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børkop Svømmehal er atter oppe i fulde omdrejninger efter en sommer med byggerod og strandvejr.

Børkop: Det ligger fast, at sidste års rekord i antal gæster hos Børkop Svømmehal ikke bliver slået i år. Dertil har sommerens byggerod ved Englystskolen samt det gode strandvejr været for hårde modstandere. Men svømmehallen flyder stadig fint ovenpå.

- De to faktorer har haft en negativ indflydelse på antal gæster, og det ligger fast, at vi ikke slår nogen rekord, som vi gjorde sidste år. Men når det er sagt, så forventer vi ikke et markant fald i antal besøgende. Jeg kan ikke sætte tal på endnu, men fornemmelsen er helt klart, at svømmehallen samlet set kommer fint gennem året, trods alt, siger Jens Madsen, der er livredder i svømmehallen.

Der var over 70 sommerdage med strandvejr, og den slags er svær at konkurrere med, når man er indendørs svømmehal.

- Det kan og skal vi ikke konkurrere mod. Vi skal bare nyde, at borgerne har gode muligheder for at komme til stranden, siger han.

Svømmehal for alle
Svømmehallen ligger inde på Englystskolen. Men det er en offentlig svømmehal, og alle er velkomne til at bruge den. Der er to bassiner. En 25 meter bassin med seks baner samt et varmtvandsbassin. Der er åbent for offentligheden på forskellige tider. Blandt andet er der længe åbent for offentligheden tirsdag og fredag samt åbent lørdag og søndag formiddage. Bemærk at der er yderligt åbent end det.Sidste år havde svømmehallen 7000 gæster, hvilket var 1200 flere end året før.

Ungdommelig svømmehal

Svømmehallen ligger inde i Engslystskolen, og det har også haft sin pris i år.

- Vi plejer at holde sommerlukket i fire uger, men måtte lukke to uger mere hen over sommeren end normalt, for der skulle skolens indgangsparti laves. Men det passede fint, for det betød, at vi havde bedre tid til at få ordnet nogle af de renoveringer, vi har skulle have lavet, siger Jens Madsen.

Det har blandt andet været et klorsystem i kælderen under bassinet samt omklædningsrum, der har fået sig en tur.

- Den fremstår som en meget ung og ny svømmehal, trods at den snart fylder 40 år, siger livredderen.

Nye svømmere

Nu er sommeren forbi, og selvom der stadig er byggerod på skolen, er tingene ved at finde tilbage til normalen. Ja, faktisk har svømmehallen siden sommerferien oplevet en stigning af besøgende.

- Vi har nogle meget trofaste brugere af svømmehallen, som finder frem til os uanset hvad, men derudover kommer nye til. Vi kan godt mærke, at der kommer flere tilflyttere til byen. Også svømmere fra Vejle finder hertil. Det er nok fordi, vi har varmere vand her end i Vejle. Men derudover er der lige for tiden også kommet en ny gruppe svømmere, nemlig fra Vingsted Svømmeklub. Klubbens medlemmer kan ikke svømme i Egtvedområdet lige for tiden, fordi svømmehallen i Vingsted er lukket, og den nye svømmehal i Egtved endnu ikke er bygget. De svømmer tirsdag eftermiddage fra 16 til 18, så der er der lidt ekstra pres på, forklarer Jens Madsen.

Trods hedebølge og byggerod: Ingen maveplasker til svømmehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce