Ung mand fra lokalområdet døde i politiets varetægt

Københavns Politigård. Arkivfoto: Lars Møller/Scanpix

Ung mand fra lokalområdet døde i politiets varetægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smidstrup: Lørdag morgen døde en 18-årig mand i København, mens han var i politiets varetægt.

På grund af omstændighederne ved dødsfaldet undersøger Den Uafhængige Politiklagemyndighed nu nærmere, hvad der skete. Det oplyses i en pressemeddelelse udsendt af Købehavns Politi.

Den unge mand er, ifølge Vejle Amts Folkeblads oplysninger, opvokset i Smidstrup-Skærup-området.

Hændelsen skete i forbindelse med uorden i København. Hvad der præcist skete, har politiet ikke ønsket at oplyse på nuværende tidspunkt.

Dog ligger det fast, at der er tale om en hændelse, der fandt sted i løbet af natten. Her blev den unge mand, ifølge pressemeddelelsen, pacificeret af betjente, som efterfølgende kørte ham til detentionen.

I løbet af lørdag morgen mistede den 18 årige mand bevidstheden og blev efter genoplivningsforsøg kørt til Rigshospitalet. Ifølge pressemeddelelsen stod den unge mands liv ikke til at redde, og han blev erklæret for død.

Hændelsen er overgivet til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, og mens den undersøgelse står på, ønsker Københavns Politi ikke at kommentere sagen. Heller ikke Den Uafhængige Politiklagemyndighed har på nuværende tidspunkt yderlige kommentarer.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed
Den Uafhængige Politiklagemyndighed (Politiklagemyndigheden) varetager efterforskningen af straffesager mod politipersonale og behandler og træffer afgørelse i klager over politipersonalets adfærd.Politiklagemyndigheden efterstræber at sikre en retfærdig sagsbehandling for alle involverede og arbejder hverken i borgerens eller politiets tjeneste, men i sandhedens tjeneste.

Det vil sige, at hverken borger eller politi vægtes højere end den anden i en sags efterforskning og afgørelse.

Kilde: Politiklagemyndigheden.dk

Ung mand fra lokalområdet døde i politiets varetægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce