30 nye arbejdspladser til Fredericia: Byggefirma flytter administration til Kanalbyen

1. juni 2019 flytter Rødekro-virksomheden Etex Group sin administration med cirka 30 medarbejdere ind i Port House ved havnefronten. ADP står bag den nye kontorbygning, som står klar omkring 1. februar. Foto: Henrik Juel Skovrider

30 nye arbejdspladser til Fredericia: Byggefirma flytter administration til Kanalbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødekro-firma har valgt at slå sig ned i Fredericia, fordi det håber, at udviklingen i Trekantområdet kan smitte af på forretningen.

Fredericia: Tidligere på året meddelte Etex Nordic, der producerer byggematerialer, at det ville flytte sin administration fra Rødekro ved Aabenraa til Trekantområdet, og nu er placeringen fundet.

1. juni 2019 flytter cirka 30 medarbejdere ind i ADP's erhvervsdomicil Port House, der er under opførelse ved havnefronten i Kanalbyen og står klar til indflytning 1. februar næste år.

- Vi vil gerne give vores virksomhed et løft. Vi er i byggebranchen, og vi har en vision, der handler om at arbejde med "Inspiring ways of living" (inspirerende måder at leve på, red.), og så føler vi også, at vi selv skal være del af et nyt og spændende område som det i Fredericia. Det er inspirerende for os selv, vores sælgere og vores samarbejdspartnere, at vi selv kan være en del af den fortælling, som vi gerne vil være med til at give andre, siger HR-chef Susanne Taulbæk.

Etex Group undersøgte flere lokationer, inden valget faldt på Port House.

- Vi har kigget på hele Trekantområdet. Det er fra Haderslev og Kolding, og så arbejdede vi os op. Vi havde nogle kriterier, vi kiggede efter, og til sidst havde vi nogle områder i Kolding, Fredericia og Middelfart, og så handlede det også om, hvornår bygningen er færdig. Vores kontrakt er opsagt til udgangen af juni, og det passede med, at denne bygning stod klar. I vores optik indeholder den alle elementer i det, vi går efter. Trekantområdet er et driftigt område, og vi håber, at der vil være nogle synergier. Vi ligger for os selv herude ved motorvejen og ser frem til at komme i et kontorhus, hvor der er andre, der har en hverdag. Vi kommer til et område med udvikling, og vi håber, at det kunne smitte af på vores forretning på positiv vis, forklarer Susanne Taulbæk.

Etex Nordic
Etex Nordic A/S - der tidligere hed Ivarsson - er en international handels- og servicevirksomhed med kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

Kerneområde er salg af facade-, tag- og byggematerialer, herunder bygge- og brandtekniske løsninger til byggebranchen. Kunderne er arkitekter, entreprenører, håndværkere samt detailkæder, som henvender sig til både professionelle i byggebranchen og til private.

Etex Nordic er en del af Etex Group, som er repræsenteret i mere end 42 lande. I Norden har virksomheden cirka 70 medarbejdere og på verdensplan mere end 14.500. Etex Group er familieejet med hovedkontor i Bruxelles.

Kilde: Etex Nordic

Lager bliver i Rødekro

Det er omkring 30 arbejdspladser i administrationen, der skal flyttes fra Rødekro til Fredericia.

- Det er udfordrende at flytte et hovedkontor, og vi er rigtig kede af den måde, det påvirker mange af medarbejderne. Vi har tilbudt alle medarbejdere at flytte med os, men vi har den udfordring, at nogle af dem kommer sydfra ned mod grænseområdet. Nogle af dem giver det en chance for at se, om det kan hænge sammen, og så er der nogle, der simpelthen ikke kan få det til at harmonere med familielivet. Det har vi selvfølgelig stor respekt for. Vi prøver at hjælpe dem videre så godt, vi kan, og er i dialog med uddannelsesinstitutioner for at tilbyde eventuel kompetenceudvikling af berørte medarbejdere, siger HR-chefen.

Det betyder, at Etex Nordic allerede nu slår stillinger op med det udgangspunkt, at arbejdspladsen efter 1. juni 2019 hedder Fredericia.

- Vi er i gang med den proces, og der er også et ønske om, at vi kommer tættere på nogle uddannelsesinstitutioner, så vi kan tage studerende ind, siger Susanne Taulbæk.

Etex Nordic har et lager i Rødekro, hvor omkring 10 ansatte har arbejdsplads, og det vil blive liggende der, selvom administrationen flytter til Fredericia.

- Vi har fået gennemført en analyse, som konkluderer, at det ligger bedst hernede. Det har vi kontrakt på et stykke ud i fremtiden, siger Susanne Taulbæk.

30 nye arbejdspladser til Fredericia: Byggefirma flytter administration til Kanalbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce