Café-forpagter klar til at rette op på image og omsætning

- Det er min plan at blive her rigtig mange år. Fremtiden ser positiv ud, siger 43-årige Karsten Vissing. Han føler, at forretningen efter en ujævn begyndelse bevæger sig i den rigtige retning. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Café-forpagter klar til at rette op på image og omsætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØLL - Det er svært at drive et spisested i Høll.

Det tegner de seneste års udskiftninger på forpagterposten i Sommercaféen et billede af.

43-årige Karsten Vissing har stået for maden i det rødmalede træhus på Hvidbjergvej siden august sidste år, og spørger man, om han efter en stille vinter, stadig har mod på restaurationslivet i Høll, er svaret ja.

- Det har jeg bestemt. Det er et rigtig dejligt sted, siger han.

Lav omsætning i vinteren

Karsten Vissing lægger ikke skjul på, at omsætningen i vintermånederne har været lavere, end han gerne så.

Udover manglen på sommerhusgæster og turister i vinterhalvåret har han kæmpet med at rette op på Sommercaféens image.

Han har også bøvlet med en leverandør af kød, som ikke levede op til forventningerne.

- Kødets kvalitet var under al kritik, og det gjorde min nytårsmad til en fuser, siger Karsten Vissing, som nu har skiftet kødleverandør.

De seneste 14 dage med konfirmationsselskaber har været blandt hans mest travle, og de kommende 14 dage kommer til at ligne dem.

I sommermånederne, hvor pengene skal tjenes, er det planen at byde på gæster på åbningsdage med buffet nogle dage og à la carte eller grill-arrangement andre dage.

Onsdag 11. maj markerer han begyndelsen på sommersæsonen. I denne periode vil spisestedet være åbent fem dage om ugen - fra onsdag til søndag. Senere på sommersæsonen vil der også være åbent på tirsdage og måske mandage.

Café-forpagter klar til at rette op på image og omsætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce